Hej z czego macie zrobione logo przed wejściem do restauracji? Chodzi mi głównie o materiał*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Hej z czego macie zrobione logo przed wejściem do restauracji? Chodzi mi głównie o materiał*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Plexi bardzo fajne tworzywo sztuczne własnie wykorzystywane do reklam firm. U nas też jest właśnie nazwa oraz logo wykonane tym materiałem i świetnie się prezentuje. Przy zakupie oczywiście polecam na początku poszukać dobrej firmy specjalizującej się w produkcji plexi Zerknijcie do nich mają dość duży wybór tego materiału w dobrej cenie z możliwością zakupu na wymiar.
Aktualnie, to chyba trudno jest prowadzić swój biznes... Ale, jak już chcemy to musimy przestrzegać wszystkich reguł, aby nie narobić sobie szkód ze względu na koronawirus. Dlatego w każdym miejscu, trzeba postawić na środki dezynfekujące. Trzeba też pilnować, czy klienci mają maseczki etc. Jest to ważne...
Jaką restaurację w Krakowie możecie mi polecić?
krajalnia pianki tapicerskiej
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)