+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 15

Temat: Co zwiększa komfort pracy w biurze?

kijkami
    Guest

Domyślnie Co zwiększa komfort pracy w biurze?

Pytanie jak w temacie, co warto zakupić do biura by się lepiej i wygodniej pracowało? Myślę, że http://podstawkapodlaptopa.pl/ i podkładki pod myszki, coś jeszcze możecie polecić? biuro otwieramy za dwa tygodnie, kończymy kompletowanie wszystkiego.

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

dino34
    Guest

Domyślnie Odp: Co zwiększa komfort pracy w biurze?

Jeśli pracujecie sporo przy komputerze, to warto zainwestować w porządne podkładki oraz myszki, żeby jak najbardziej odciążyć ręce. Co jeszcze się przyda z udogodnień. Niedługo lato, więc nie zapomnijcie o wodzie. Najlepiej zamówić z dowozem i uzupełnianiem. Wtedy niczym się nie martwicie. My współpracujemy z aquamo http://www.aquamo.com.pl/woda_do_firmy_oferta_dla_firm już kilka lat i dobrze nam się ta współpraca układa. Jeden baniak mamy ustawiony w pomieszczeniu dla pracowników, a dodatkowy w poczekalni dla Klientów.

Wyrzucony z DoFo mczay Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Apr 2019
    Siła Reputacji
    0

Dobry komputer! Chyba nie ma nic gorszego, kiedy musisz coś zrobić na szybko, wysłać ofertę albo wykonać raport "na wczoraj", a komputer się tnie i zawiesza. Bardzo irytujące. My do naszego biura wynajęliśmy laptopy od Simsrental i jestem bardzo z nich zadowolony. Jeśli wynajem laptopów Was interesuje koniecznie zerknijcie pod adres https://www.simsrental.pl/wynajem-laptopow/. Ja polecam każdemu.

Wyrzucony z DoFo marion Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Nov 2017
    Siła Reputacji
    0

U nas o wszystkie szafy metalowe, sejf i urządzenia biurowe zadbała firma avarus , wyposażyli nasze biuro we wszystko co trzeba i dzięki temu praca idzie o wiele wydajniej i komfort pracy jest dużo lepszy.

grzechuPOST Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Apr 2020
    Siła Reputacji
    0

Na pewno na komfort wpływa wygodne krzesło

Wyrzucony z DoFo mery1998 Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Mar 2019
    Siła Reputacji
    0

Jakiś czas temu miałem problem z moim laptopem , przy odpalania samoczynnie sie wyłączał . Wysłałem laptopa do wrocław serwis laptopów i uzyskałem profesjonalną pomoc. Za rozsądne pieniądze laptop został naprawiony i wszystko działa bez zarzutu .

radziu_91 Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Dec 2020
    Siła Reputacji
    0

Przede wszystkim wygodny fotel

ales Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Nov 2020
    Siła Reputacji
    6

Dobre słuchawki zwłaszcza jak potrzebujemy się skupić

set
    Guest

U nas takim polepszaczem komfortu pracy było kupno bezprzewodowych słuchawek, z mikrofonem, takich na bluetooth. Z nimi od razu przyjemniej się pracuje, nie ma niepotrzebnych kabli, mają przycisk uniwersalny, dzięki któremu bez problemu można na nich odbierać telefony. Zakupu dokonaliśmy się w firmie Niezależny Przedsiębiorca Plus Bronisław Plinzner z Katowic https://www.niezaleznyprzedsiebiorca...awki-bluetooth. To rzetelna firma, posiadają kompleksową ofertę, dobre, przystępne ceny i świetny sprzęt, polecam.

Arkadiusz1
    Guest

Jasne, że tak. Chodzi w końcu o to, byście zawsze dobierali takie rozwiązania, które realnie sprawdzą się w Waszym przypadku. Ja na pewno mogę Wam już teraz podpowiedzieć, byście zajrzeli do https://www.senetic.pl/jabra/zestawy...a_evolve_2_65/ i sprawdzili takie słuchawki biurowe. Myślę, że to mogłoby być dla Was idealnym wyborem, sami się o tym przekonajcie.

floe Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Jan 2021
    Siła Reputacji
    6

Komfort pracy w biurze ogromnie poprawia klimatyzacja. My potrzebny do wykonania tej instalacji sprzęt i akcesoria kupiliśmy w firmie Projekt Wentylacja z Katowic. Oni mają bardzo wiele dobrych jakościowo produktów w swojej ofercie, od cenionych producentów. Ofertę posiadają kompleksową, a ceny mają konkurencyjne, dodatkowo można się tam zaopatrzyć w potrzebne produkty do wykonania instalacji wentylacyjnej i rekuperacji, polecam.

Roberton Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    May 2021
    Siła Reputacji
    0

Na pewno dobry, sprawny i nowoczesny sprzęt komputerowy, z odpowiednio zaktualizowanym oprogramowaniem zwiększa komfort pracy biurowej. Zresztą nie tylko komfort, ale także i wydajność. Bowiem wiadomo, że jak komputer "chodzi wolno" to i praca gorzej idzie, prawda? A dobry sprzęt biurowy to jaki? Ano np coś z tego: https://sprzetowo.pl/komputery-stacj...puter--monitor - z gwarancją i oczywiście legalnym Windowsem 10.

konrad_deb Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Aug 2021
    Siła Reputacji
    0

U mnie komfort pracy poprawiła zmiana piętra w biurze na klimatyzowane, od razu się lepiej pracuje w upały

Małgosia77
    Guest

Zdecydowanie dobrze działająca klimatyzacja, bo biurowy dress code nie zawsze jest przyjazny upałom. Musi być ona jednak często serwisowana aby była w 100% bezpieczna, wolna od grzybów i pleśni. Zajmuje się tym serwis klimatyzacji Kraków . Dzięki wiedzy i doświadczeniu specjalistów z Klimasoft, mamy pewność że klimatyzacja jest bezpieczna dla zdrowia.

MisiekPL
    Guest

Niewątpliwie bardzo przydatna jest także klimatyzacja. Dzięki niej będziesz w stanie zwiększyć komfort oraz efektywność wszystkich pracowników. U nas doborem i montażem klimatyzatorów zajęła się firma https://www.acs-klimatyzacja.pl/uslugi/klimatyzacje. Urządzenia są ciche, wydajne i proste w konfiguracji. Jesteśmy bardzo z nich zadowoleni.

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)