+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 16 do 26 z 26

Temat: Wesele

Wyrzucony z DoFo Mazina12 Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Feb 2020
    Siła Reputacji
    0

Domyślnie Odp: Wesele

Moim zdaniem każdy organizuje wesele według własnego upodobania. Moja siostra robiła w Glamour we Wrocławiu, jak ktoś jest z tych okolic to polecam. Po pierwsze fajne miejsce w centrum, blisko Urzędu Stanu cywilnego. Sam lokal elegancki ,ślicznie był udekorowany na okazję tej okoliczności. Po drugie polecą fotografa,zespół lub florystkę. Są pod tym względem bardzo dobrze przygotowani.Można u nich załatwić praktycznie wszystko odnośnie wesela. No i zapomniałabym o jedzeniu, bardzo smaczne,ciasta pieką sami.

Wyrzucony z DoFo mery1998 Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Mar 2019
    Siła Reputacji
    0

Możecie zdradzić jaką atrakcję przygotowujecie dla swoich gości weselnych? Pytam bo gdybyście szukali barmana czy baristy to ja mogę wam szczerze polecić barman na targi drink bar to ostatnio częsta zresztą świetna atrakcja na takich przyjęciach barista to też super sprawa. Poczytajcie na stronie dokładną ich ofertę. Zachęcam was gorąco.

Grazka123 Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Nov 2020
    Siła Reputacji
    0

Bardzo cieżko wybrać odpowiednie dekoracje czy obrączki na swoje wesele i dlatego ja postanowiłam czytać dużo artykułów i znalazłam świetny na temat właśnie graweru na obrączkach https://slubnoweselna.pl/grawer-na-obraczkach-slubnych/ Dzięki niemu dowiedziałam sie wiele cennych informacji na ten temat. Polecam poniewaz warto

CiekawyTooomek Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Mar 2021
    Siła Reputacji
    0

Wesela teraz są zawieszone, więc nie ma co się tym przejmować.

Wyrzucony z DoFo mczay Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Apr 2019
    Siła Reputacji
    0

To świetnie, że chcesz zorganizować wesele. Jeśli zależy Ci na wspaniałej imprezie, rozważ zakup artykułów tego typu: https://partytime.pl/ - na pewno zabawa będzie przednia!

floe Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Jan 2021
    Siła Reputacji
    3

Nasze wesele odbywało się w plenerze. Trochę się baliśmy, że jak będzie burza, to nie będzie fajnie, ale pogoda dopisała. Mimo to mieliśmy namiot, taka halę namiotową eventową od producenta KMB https://www.halenamiotowe.pl/hale-event z Warszawy. Oni wynajęli nam namiot w bardzo dobrej cenie, w skład takiego najmu wchodziło rozstawienie i późniejsze złożenie hali, ułożenie parkietu, itp. Wyszło przepięknie, całość udekorowaliśmy kwiatami i lampkami. Zdecydowanie tę firmę polecam.

AlkoNaWesele Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    May 2021
    Siła Reputacji
    0

Gdzie zamawialiście alkohol na wesele? Warto wybrać jakiejś trunki lepsze jakościowo?

Anita79 Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Jul 2019
    Siła Reputacji
    0

Ślub i wesele to bardzo ważne okazje w życiu dorosłego człowieka. Tak jak związek dwojga ludzi jest budowany przez długie lata, tak przygotowania to dobrych kilka miesięcy. Oczywiście w dużej mierze to będzie zależało od tego jak dobrze jesteśmy zorganizowani. Nieoceniony będzie planer ślubny w postaci aplikacji na telefon czy też komputer osobisty. Zaoszczędzi to niepotrzebnego stresu w szczególności gdy mamy duże oczekiwania i mnóstwo spraw do ogarnięcia. Pary szukają sposób na to jak wyróżnić się oryginalnością. Niektóre nawet do tego stopnia, że chcą wybierać wyzywające utwory podczas uroczystości w kościele. Warto zapoznać się z wytycznymi dzięki takim poradnikom jak - https://www.radiorodzina.pl/2019/06/...ektore-utwory/ W ten sposób niepopełnimy żadnego błędu i zachowamy klasę.

Marlenka33 Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    May 2013
    Siła Reputacji
    11

To prawda a jak chcesz mieć wszystko dobrze zaplanowane to trzeba się dobrze przyłożyć.

asia68 Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Feb 2023
    Siła Reputacji
    1

Wydaje mi się, że każdy chce, aby jego ślub był wyjątkowy i niezapomniany. Jeżeli jesteście są tutaj osoby, które są w trakcie organizowania ślubu lub wesela, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić organizer ślubny , gdzie znajdziecie liczne porady i produkty dla pary młodej.

EsteraB984 Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Mar 2022
    Siła Reputacji
    0

A ja uważam, że ludzie trochę za bardzo szaleją jeśli chodzi o wesela. Wszystko ma być mega wystawne... takie to przykre trochę. Nie chodzi o to by było w remizie czy w jakiejś beznadziejne sali z czasów Prlu, ale przecież wystarczy ładna i estetyczna sala, bez żadnych udziwnień. Tak mi się przynajmniej wydaje. Poza tym przy ślubie bardzo ważne są też obrączki. Najlepiej wybrać się do lokalnego salonu, gdzie jubiler odpowiednio nam je dobierze.

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)