E tam. Lepiej wziąć kocyk, dwie butelki wina i wybrać się nad rzekę... Trochę natury podobno zwiększa libido
A na poważnie, to można się fajnie przytulić - bo przecież zimno, napić się w dobrym towarzystwie i potem chociaż będzie co wspominać.
Szukam idealnego miejsca na randkę. Myślicie, że restauracja włoska to dobry pomysł? Wydaje mi się, że wszyscy lubią makarony i pizze, tym bardziej jeżeli taka pizza jest z pieca i robiona tylko i wyłącznie przy użyciu włoskich składników. Znalazłam taką restaurację Toruniu, jest to ta http://staremetropolis.pl/Czy ktoś z was miał przyjemność tam gościć?
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
E tam. Lepiej wziąć kocyk, dwie butelki wina i wybrać się nad rzekę... Trochę natury podobno zwiększa libido
A na poważnie, to można się fajnie przytulić - bo przecież zimno, napić się w dobrym towarzystwie i potem chociaż będzie co wspominać.
Ja byłem dwa razy w tej restauracji- Stare Metropolis, przy ul. Podmurnej. Aczkolwiek nie na randce tylko zjeśćRavioli z ricottą robią pyszne.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)