i kogo to kurwa obchodzi ?
Mam dość nietypowe hobby, wprost uwielbiam projektować koszulki, kubki i tym podobne gadżety. Mam Photoshopa i zaprzyjaźnioną drukarnię avatar.pl Najczęściej gotowe projekty robię jako prezenty dla przyjaciół. Moi bliscy znają moje pasje.*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
i kogo to kurwa obchodzi ?
Identify,Predict,Decide,Execute.
No to ciekawe hobby i nawet spoko ja chciałem się zabrać za projetkowanie ale domów i różnych instalacji coś działałem w tym kierunku ale niestety nie udało się właśnie tego zorganizować jak trzeba bo papiery różne potrzebne oraz jakieś doświadczenie itp. Ale w domu sam wszystko projektuje i dla znajomych również.
hobby spoko znam dużo osób co tak zarabia na życie projektując koszulki i inne rzeczy :P
Skoro to Twoja pasja, to pokazałbyś jakieś swoje portfolio czy cośmoże ktoś byłby zainteresowany jakimś zleceniem?
Chętnie zobaczymy :-) ja natomiast uwielbiam projektować ogrody
Ja z kolei zajmuje się DIYZainteresowanym mogę polecić https://czakos.pl/ gdyby ktoś potrzebował
![]()
Dla jednych hobby dla innych bardzo dobrze płatna praca![]()
Nie ma na ziemi nic słabszego niż człowiek. lowes promo code kohls promo code 30 off
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)