usunięty
krzysztof222 raportował właśnie post.
Powód:Post: PILNIE !!! HOTEL www boryna.com.plWitam, chcę usunąć mój post. Jak to zrobić ? Pozdrawiam, krzysztof222
Forum: O WSZYSTKIM
Moderatorzy: Brak Informacji
Dodane przez: krzysztof222
Oryginalna zawartość:OKAZJA !!! SPRZEDAM PILNIE ZE WZGLĘDÓW ZDROWOTNYCH Hotel Boryna znajduje się w miejscowości Rąbień AB koło Łodzi w sąsiedztwie Aleksandrowa Łódzkiego przy trasie nr 71. jest to największe w regionie Łódzkim centrum Konferencyjno-Bankietowe. Hotel posiada 155 miejsc noclegowych w 60 pokojach (1-,2-,3-4-osobowych); restauracja hotelowa; 5 klimatyzowanych sal o powierzchni od 100 m2 do 700m2 (największa sala mieści 600 osób w formie siedzącej) istnieje możliwość łączenia sal; profesjonalne wyposażenie sal konferencyjnych; duży parking na 300 samochodów; lokalizacja w centrum Polski - blisko centrum Łodzi (15 minut); tereny leśne m.in. Torfowisko Rąbień jeden z najciekawszych przyrodniczo miejsc w środkowej Polsce; w ofercie posiadamy atrakcję w formie jazdy bryczką, przejażdżkę konną wraz z oprawą kulinarno-grillową; w pobliżu hotelu znajduje się basen oraz korty tenisowe.Więcej informacji udzielę telefonicznie pod nr tel 601622566 lub 781-588-458 Zdjęcia widokowe Hotelu na zewnątrz i wewnątrz na stronie www boryna.com.pl NAPRAWDĘ POLECAM !!! ZDJĘCIA NA www boryna.com.pl www boryna.com.pl www boryna.com.pl www boryna.com.pl www boryna.com.pl*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
usunięty
Dziękujemy za udostępnienie do us.there jest wiele osób, które szukają teraz o tym, że znajdzie wystarczająco dużo zasobów według swojego post.I chcieliby przyłączyć się do forum, tak więc proszę kontynuować dzielenie się z nami
pass4sure.biz pass4sure.biz
pass4sure cisco ccda braindumps pass4sure cisco ccda braindumps
Pass4sure pmi pmp certification Pass4sure pmi pmp certification
pass4sure cissp practice test pass4sure cissp practice test
pass4sure cisco ccnp pass4sure cisco ccnp
Nie wiem, ja bym ten post zostawił.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)