Jedna zarwana noc starczy. A jak masz problem z nadmiarem energii przez siedzący tryb pracy to łopata w rękę i wypieprzyć śnieg z okolicy domu - bardzo pomaga
Insomnia, czyli bezsenność to zaburzenie snu, które jest częstym problemem ludzi nie tylko starszych. Jak się okazuje cierpi na nią coraz więcej, coraz młodszych osób. Nic w tym strasznego jeśli jest to bezsenność chwilowa, trwająca kilka nocy. Problem zaczyna się kiedy nie dosypiamy miesiącami. Jak sobie z tym radzić? czy konieczna jest wizyta u lekarza?*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Jedna zarwana noc starczy. A jak masz problem z nadmiarem energii przez siedzący tryb pracy to łopata w rękę i wypieprzyć śnieg z okolicy domu - bardzo pomaga
Wypij litr wodki, jak nie zasniesz to mozesz spokojnie udac sie do lekarza.
Identify,Predict,Decide,Execute.
Wódka wbrew pozorom nie rozwiązuje problemu. Tak naprawdę spłyca sen, przez co człowiek budzi się następnego dnia zmęczony i niezdolny do normalnego funkcjonowania.
Ja też czasem mam problemy z zasypianiem. Niekiedy robię sobie herbatkę z melisy i wtedy jest mi trochę łatwiej.
.........................../' /)
........./´ /)........./¯ //
......,/¯// ........./...//
...../...//. ......./¯ //
..../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
.../'.../... ./... /.../ //
.('(...´(... ....... ,../'. .')
..\.......... ..... ..\/..../
..''...\.... ..... . _.•´
....\....... ..... ..(
.....\..... ..... ...\
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)