+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Temat: Fszystko.

JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek Avatar JaMajka
    Na DoFo od
    Aug 2007
    Siła Reputacji
    28

Domyślnie Fszystko.

6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level Avatar 6 biegowy
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    35

Domyślnie Odp: Fszystko.

Jamajka odczufasz jakis kryzys?

JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek Avatar JaMajka
    Na DoFo od
    Aug 2007
    Siła Reputacji
    28

Odczufam. Emocjonalny ze tak powiem. Jeszcze gdybym tylko mogla znalesc przyczyne byloby super.
    W ramach odreagowywania zapisalam sie dzis na maraton, za 24dni biegne 42km i to jeszcze charytatywnie. fcuk ogolnie.

Sternowski Człowiek z aspiracjami Avatar Sternowski
    Na DoFo od
    Apr 2012
    Siła Reputacji
    0

A mnie po raz pierwszy niedawno wyrzucili z pracy za rzekome nieposłuszeństwo

Jak żyć?

Na DoFo od
    Aug 2007
    Siła Reputacji
    28

Twoj szef (bo wnioskuje, ze jednak to facet byl) mial jakis kompleks. Tak mnie sie zdaje.
    Ja niemoge od poltorej roku znalesc idealnej dzialki dla siebie, juz juz ostatnio znalazlam i bylam wniebowzieta za zycia, ale jednak sprawa od miesiaca niewyjasniona bo kobieta nie moze sie zdecydowac..... posucha w ogloszeniach, nie moge byc zadowolona jednoczesnie z ceny, metrazu, a najwazniejsze miejsca, dlatego tak ciezko mi cos znalesc, bede musiala wsiacs na rower objechac cala okolice ktora mnie interesuje powypytywac ludzi i rozlepic ogloszenia. Moze to da efekt.
    Poza tym problemem znalazlyby sie pewnie inne, ale nie ma co sie skupiac na szczegolach za bardzo

Sternowski Człowiek z aspiracjami Avatar Sternowski
    Na DoFo od
    Apr 2012
    Siła Reputacji
    0

To była kobieta, taka typowa korporacyjna suka. Pracowałem w tej firmie 2 lata, na początku bardzo mi się podobało bo duża kultura pracy jak na polskę i fajne wyjazdy integracyjne, ale jak przyszła ona to zaczęła wprowadzać nowe porządki - coś typu "3x więcej pracy za tą samą pensje" no to się zaczęła ruchawka. Zawiązałem spisek, nawet zorganizowałem grupę ludzi ale marny nas spotkał koniec

Na DoFo od
    Aug 2007
    Siła Reputacji
    28

to powodzenia przy szukaniu nowej

hares Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Apr 2012
    Siła Reputacji
    0

Zawsze pozostaje sąd pracy

lamborghini Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Nov 2013
    Siła Reputacji
    0

Jamajka odczufasz jakis kryzys?
    Smile PlzZZzzz…(Usman Malik)…!!!

wszystkoinic Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Jun 2025
    Siła Reputacji
    0

Też mam takie dni, że "fszystko" mnie denerwuje, ale ostatnio akurat miałem remont i jak patrzę na nowe zabudowy meblowe z Krakowa to jakoś tak mi lepiej

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia