Jamajka odczufasz jakis kryzys?
jakftemacie.*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Odczufam. Emocjonalny ze tak powiem. Jeszcze gdybym tylko mogla znalesc przyczyne byloby super.
W ramach odreagowywania zapisalam sie dzis na maraton, za 24dni biegne 42km i to jeszcze charytatywnie. fcuk ogolnie.
A mnie po raz pierwszy niedawno wyrzucili z pracy za rzekome nieposłuszeństwo
Jak żyć?
Twoj szef (bo wnioskuje, ze jednak to facet byl) mial jakis kompleks. Tak mnie sie zdaje.
Ja niemoge od poltorej roku znalesc idealnej dzialki dla siebie, juz juz ostatnio znalazlam i bylam wniebowzieta za zycia, ale jednak sprawa od miesiaca niewyjasniona bo kobieta nie moze sie zdecydowac..... posucha w ogloszeniach, nie moge byc zadowolona jednoczesnie z ceny, metrazu, a najwazniejsze miejsca, dlatego tak ciezko mi cos znalesc, bede musiala wsiacs na rower objechac cala okolice ktora mnie interesuje powypytywac ludzi i rozlepic ogloszenia. Moze to da efekt.
Poza tym problemem znalazlyby sie pewnie inne, ale nie ma co sie skupiac na szczegolach za bardzo![]()
To była kobieta, taka typowa korporacyjna suka. Pracowałem w tej firmie 2 lata, na początku bardzo mi się podobało bo duża kultura pracy jak na polskę i fajne wyjazdy integracyjne, ale jak przyszła ona to zaczęła wprowadzać nowe porządki - coś typu "3x więcej pracy za tą samą pensje" no to się zaczęła ruchawka. Zawiązałem spisek, nawet zorganizowałem grupę ludzi ale marny nas spotkał koniec![]()
to powodzenia przy szukaniu nowej
Zawsze pozostaje sąd pracy
Smile PlzZZzzz…(Usman Malik)…!!!
Też mam takie dni, że "fszystko" mnie denerwuje, ale ostatnio akurat miałem remont i jak patrzę na nowe zabudowy meblowe z Krakowa to jakoś tak mi lepiej![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)