Pare znajomych osob twierdzi ze stosunki oralne nie sa zdrada, biorac to pod uwage nie zdradzam![]()
Wiecie co... ten temat zdecydowanie jest zle sformułowany. W ten sposob polemizujac kazdy prawi moraly itd, a pytanie powinno brzmiec konkretniej- czy kiedykolwiek zdradziles/as partnera. Ciekawe czy wtedy tez tyle osob z reka na sercu powiedzialoby- nie.
Pare znajomych osob twierdzi ze stosunki oralne nie sa zdrada, biorac to pod uwage nie zdradzam![]()
pomijajac cale to oczywiste blablabla słowne kamieniowanie jakie to nie moralne i zle, to ja nie biorac pod uwage kogostam, tez moge smialo powiedziec ze nie
no dobra a skoro juz to lepiej mowic w razie czego czy nie? spojrzmy od strony zdradzonego, chcielibyscie wiedziec? ja osobiscie nigdy.
zdecydowanie nie
Jeśli dla ciebie zdrada jest tożsama z zabawą, to smutnym musisz być człowiekiem. M0oże ktoś tobą się kiedyś tak zabawi, to zrozumiesz
Zgadzam się zdrada jest niedopuszczalna, jeśli nie umie się być wiernym nie powinno się czerpać profitów z bycia w związku.
Foto tapety - mój poradnik.
Mysle,ze gdybym zdradzila,pierwsza bym zakonczyla ten zwiazek,nie potrafilabym zyc z klamstwem a partner raczej by mi nie wybaczyl.Ja tez nie wybaczam
Zdrada zdecydowanie odpada. To najgorsze chamstwo jakie moze być.
ja kilka razy zdradziłem moją żonę...ale tylko w myślach![]()
Uważam, że nie warto zdradzać.
Niestety to coraz powszechniejsze zjawisko a to dlatego ze przestajemy ze soba rozmawiac, nie dogadujemy sie, ciagle klocimy... i szukamy "zapomnienia" Jednak nie ma co odrazu zrezygnowac jesli cos zaczyna sie walic - mozna sprobowac to odbudowac wiec warto wybrac sie na dobrą terapię dla par - klinika Medox https://medox.org.pl/ zajmuje sie miedzy innymi takimi sesjami po 90 minut. Oni wiedza jak takie sprawy zażegnywać
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)