dokładnie, cudze chwalicie a swego nie znacie, np. takie pekao ostatnio ułatwiło obsługę przez www, no i w końcu to chyba największy bank w Polsce*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
dokładnie, cudze chwalicie a swego nie znacie, np. takie pekao ostatnio ułatwiło obsługę przez www, no i w końcu to chyba największy bank w Polsce*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Hehe właśnie spotkałam koleżankę która pracuje w pekao i stwierdziła sama, że nie jest to za dobry bank i nie ma u nich konta tylko ma w mBanku i jest zadowolona, zna sie na tym lepiej ode mnie stwierdzila, ze mBank jest niezły, Alior też, ale odradziła mi ING bo podobno mieli jakies problemy i pozamykali sporo placówek.
Bede pamietac,jak wroce kiedys do Polski,jezeli wroceA tak wogole to nie polecam tez Lukasa,wiem ze moja rodzina miala z nimi jakies problemy.Pamietam tez ze jak zmarl moj dziadek ktory zaciaganal tam pozyczke to nawet zgobili akt zgonu ktory im pozniej dostarczono! Jaja sie dzieja w tej Polsce!!!W glowie sie nie miesci jak te urzedasy sobie leca z ludzmi
![]()
Największym złem, na które cierpi świat, to nie siła złych, lecz słabość dobrych.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)