chcę mieć stały dostęp do konta przez internet i zastanawiam się który bank wybrać?*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
chcę mieć stały dostęp do konta przez internet i zastanawiam się który bank wybrać?*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Wybierz bank polski o ile jeszcze taki istnieje. Wspieraj to co polskie.
Wszystkie banki mają internetowe płatności.
ja jestem właśnie w PKO BP i stwierdzam, że jestem bardzo nie zadowolona. W każdej siedzibie działa za mało kas, w stosunku do potrzeb. Ostatnio stałam godzinę ponad, w kolejce było 20osób a z trzech kas działała jedna. Ale to norma. Co najlepsze: przy wszystkich 3 kasach siedziały babeczki, wszystkie 3 kasy były oznaczone jako transakcje gotówkowe, ale na pytanie czemu 2 nie działaja, kasjerka pracująca stwierdziła że pozostałe dwie nie mają przeszkolenia do przyjmowania pieniedzy. WTF?! W innych siedzibach, działa na dwie kasy zawsze jedna, zastanawiam sie czym jest to spowodowane, PKO ma w dupie klientów czy robia drobne oszczędności?
Chcę zmienić bank na jakiś zachodni, co polecacie? Nie mam orientacji w bankach, wiec jak uważacie jaki bank jest najkorzystniejszy? polecano mi Alior (podobno konto darmowe), lub ING (wszystkie bankomaty bez prowizji jak sie ma konto internetowe). Sama niewiem, z jakiego banku jestescie zadowoleni?
Hehe właśnie spotkałam koleżankę która pracuje w pekao i stwierdziła sama, że nie jest to za dobry bank i nie ma u nich konta tylko ma w mBanku i jest zadowolona, zna sie na tym lepiej ode mnie stwierdzila, ze mBank jest niezły, Alior też, ale odradziła mi ING bo podobno mieli jakies problemy i pozamykali sporo placówek.
Bede pamietac,jak wroce kiedys do Polski,jezeli wroceA tak wogole to nie polecam tez Lukasa,wiem ze moja rodzina miala z nimi jakies problemy.Pamietam tez ze jak zmarl moj dziadek ktory zaciaganal tam pozyczke to nawet zgobili akt zgonu ktory im pozniej dostarczono! Jaja sie dzieja w tej Polsce!!!W glowie sie nie miesci jak te urzedasy sobie leca z ludzmi
![]()
Największym złem, na które cierpi świat, to nie siła złych, lecz słabość dobrych.
tzn. że co nie tak z tym pekao? ja jakoś nie odczuwam żeby mi źle było
w lukasie masz za darmo kawe w kazdej palcówce
alior podobno tez spoko.
Wszystko w sumie moze byc byle nie goldman sachs![]()
ale ja juz mam darmowa kawe w ikei i mi wystarczy, w banku to bym juz wolała miec pączki![]()
ja mialem w Millenium i Millenium ssalo pauke
Jezus was kocha
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)