+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13

Temat: I jak tam świeta?

SPAMER stern Wie o co chodzi stern Wie o co chodzi Avatar stern
    Na DoFo od
    Aug 2006
    Siła Reputacji
    25

Domyślnie I jak tam świeta?

Daliście rade? Co robiliście ciekawego?
    Co jedliście? Co miałyście na sobie przy stole?
    Jak Twoje bmi Jamajka ?

U mnie juz duzo zjedzone np. wszystkie jajka w majonezie wyszly
    Ale mam jeszcze pasche, zurek, kielbaske i wedliny

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

Gospodarz araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar araj
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    10

Domyślnie Odp: I jak tam świeta?

ja ,jak co roku o tej porze, robię polska kiełbasę białą, w tym roku (w sobotę)zrobiłem z Małgorzata ponad 5 kilo i dzisiaj już nie ma nic ...zawsze smakuje rewelka, a że mieliśmy gości to poszłaaaa), poza tym jajka,żurek, sałatki i takie tam (ofkoz wszystko po polsku)

JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek Avatar JaMajka
    Na DoFo od
    Aug 2007
    Siła Reputacji
    28

książkę piszesz?

Porządny Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Avatar Porzadny
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

u mnie normalnie. w sumie nic ciekawego nie robilem. jesli chodzi o jedzenie to jak wyzej, jajka, zurek i biala wiadomo jak to jest.
    natomiast od pewnego czasu obserwuje , a arzcej przysluchuje sie jakie to tematy sa poruszane jak zbierze sie rodzina.
    i teraz glownie jest rozmowa o chorobach, ten ma jakis nowotwor ( i to mlode osoby z tymi nowotworami sa), tamten cos innego, a jeszcze inny ostatnio sie powiesil i kurwa kazdy na cos steka. cywilizacja wszystkich zabije.

JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek Avatar JaMajka
    Na DoFo od
    Aug 2007
    Siła Reputacji
    28

Cytat Napisał Porzadny Zobacz post
    u mnie normalnie. w sumie nic ciekawego nie robilem. jesli chodzi o jedzenie to jak wyzej, jajka, zurek i biala wiadomo jak to jest.
    natomiast od pewnego czasu obserwuje , a arzcej przysluchuje sie jakie to tematy sa poruszane jak zbierze sie rodzina.
    i teraz glownie jest rozmowa o chorobach, ten ma jakis nowotwor ( i to mlode osoby z tymi nowotworami sa), tamten cos innego, a jeszcze inny ostatnio sie powiesil i kurwa kazdy na cos steka. cywilizacja wszystkich zabije.
    oj to ja bym nie chciała dzieciów z Toba mieć bo to genetyczne

a ja przezylam cudowne swieta... doladowalam konto, obdzwonilam przed swietami rodzine, złozylam zyczenia, przeprosilam, ze nie przyjade, nastepnie wylaczylam telefon, i oddawalam sie blogiemu spokojowi, ogladajac filmy i grajac w stara dobra gierke herosesIII, wpadłam do konika aby nie czuł sie samotny, ze go pani olała... i takie tam.

Porządny Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Avatar Porzadny
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

hehe. co genetyczne? znajdz fragment gdzie jest napisane, ze to przypadki w mojej rodzinie.
    ja czuje sie dobrze. nie pale, malo pije alkoholu, kawy nawet nie pije. nie biore narkotykow i nigdy nie bralem. cisnienie 120/80, puls tez w normie, cwicze codziennie.
    i co ty na to?
    nie zebym proponowal tobie dzieci od razu. tak tylko pisze

Na DoFo od
    Aug 2007
    Siła Reputacji
    28

ale Ty za porządny dla mnie jesteś
    No nie napisałeś dosłownie, ze to przypadki Twojej rodziny, ale można było tak wywnioskować, no cóż, to inaczej mówiąc, nie rozmawiali przy stole o swoich chorobach, a jedynie oplotkowali znajomych chorych na raka, milutko

Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

probujesz sie do mnie dojebac?
    hehe. nie rusza mnie twoje zaczepki.
    w kazdym razie nikt nikogo nie obgadywal, a raczej wspolczul, jesli juz. bo nie wydaje mi sie, zeby ktos poruszajac temat na przyklad nowotworu o osoby majacej troche powyzej 30 probowal ja obgadywac.
    no ale moze dla ciebie to obgadywanie., plotkowanie itp.

Na DoFo od
    Aug 2007
    Siła Reputacji
    28

hehe Porządny aleś Ty wrażliwy i nadpobudliwy... a mnie to zarzucasz przecież Ci nie dokuczam, naprawdę mi przykro że to tak odbierasz, nie dąsaj się już

Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

aha

luiliana Człowiek z aspiracjami Avatar luiliana
    Na DoFo od
    Sep 2009
    Siła Reputacji
    17

Ja w dość kiepskim nastroju spędziłam święta,bo mój tata trafił w piątek do szpitala Za to wieczorkami udawałam się w świat starożytnego Rzymu... Co do smakołyków to tradycyjnie.

emilianna Człowiek z aspiracjami Avatar emilianna
    Na DoFo od
    Mar 2010
    Siła Reputacji
    17

Ja podobnie. Pierwszy dzien sniadanko u rodzicow,reszta dnia u tesciow. Drugi dzien:niestety calutki w podrozy Trzeba bylo w koncu wrocic do siebie.I takie swieta- jak nie swieta.

Wyrzucony z DoFo asia68 Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Feb 2023
    Siła Reputacji
    0

W trakcie wycieczki do Poznania zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanych mi apartamentów Browar Old Town - Lokale na spotkanie biznesowe Poznań . W razie pytań, wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)