to było zamierzone,czy po prostu zwieracze odmówiły posłuszeństwa?
Mialem wczoraj dziwny sen, kapalem sie ze swoja kobieta, ona wyszla z wanny a ja sie do tej wanny zesralem. Co to moze znaczyc? W senniku nic nie znalazlem :/*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Jestem chory psychicznie, przepraszam. Mam zespół Tourette'a
to było zamierzone,czy po prostu zwieracze odmówiły posłuszeństwa?
zamierzone, jesli to w czymkolwiek pomoze to kupa miala konsystencje i kolor delikatnie zagęszczonego sosu norweskiego (cos jak musztardowo-koperkowy)
ok, wszystko jasne, poza jednym istotnym szczegółem-musisz tylko opisać jej smak
Gadalem z wrozka Leokadia, ktora stwierdzila ze to oznacza to ze jestes po prostu wielkim altrusita, bo zesrales sie dopiero jak wyszla Twoja kobieta.
Jezus was kocha
Ja bym to interpretowal jako znudzenie zyciem,potrzebujesz zmian i napewno wzbogacenia diety w potas.
A propos, też miałam dziś dziwny sen:
Śniło mi sie, ze byłam narzeczona zmarłego, ducha i czekałam w mieszkaniu na niego ubrana w suknie ślubna, a czekałam z siostra albo koleżanką bo się bałam tego stanu rzeczy i na zewnątrz były cały czas jakieś dziwne odgłosy, a ja czekałam na tą moją zjawę i bałam się dzwonka do drzwi, że się pojawi.... co to moze oznaczać?
masz sklonnosci nekrofilskie, ale boisz sie tego ujawnic przed rodzina/przyjaciolmi
a w życiu
ale tam nie było żadnego trupa, tylko duch
Według mnie zakupy w sklepach internetowych to spora wygoda i oszczędność czasu. Jeżeli szukacie wysokiej jakości kołder oraz poduszek, to polecam Wam sprawdzić stronę https://piorex-sklep.pl/kategoria/koldry/puchowe/ , hdzie znajdziecie ofertę sklepu internetowe PIÓREX.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)