więc tak - nie wiem o jakim cyrku ikonek piszesz Robert, bo właśnie w tej ostatniej wersji vbulletin ikonki-obrazki zostały zastąpione po prostu napisem(edytuj post,odpowiedz....) Przykład,który dałeś jest ze starszej wersji skryptu, no niesttety, weszła nowa i ja ja zaktualizowałem, w końcu zapłaciłem kilkaset dolarów i dlaczego miałbym nie korzystać z udoskonalenia skryptu, może i szata graficzna nie kazdemu sie podoba, choć ja jestem zdania,że jest skromna i przejzysta, to najnowsza wersja skryptu niesie ze soba wiele pozytywnych zmian, miedzy innymi dotyczących bezpieczenstwa. Podstawową skórke - Default Style -właśnie włączyłem i jest ona dostepna dla niezadowolonych z obecnej, musze tylko podkreslic,że wszystkie(prawie wszystkie) dodatki dotycza tylko SimpleBlack, co do innych skórek - przykro mi ale na dzien dzisiejszy jest ich niewiele i tak jak juz pisałem -różnia sie one tylko kolorystycznie. Natomiast jezeli chodzi o tagi - jest to zamierzony dodatek standardowy, który ma na celu miedzy innymi lepsze pozycjonowanie i wyszukiwanie fraz.Jeżeli chodzi o opcje - wierz mi szóstka,że dodatkowych jest tylko kilka, np. przed chwilka wywaliłem z shoutboxa opcje, która pokazywała nowe tematy lub posty, ale za to na samym dole dodałem statystyki,głównie chodzi o to, aby ogladac "nowe posty" bez konieczności logowania
Na wiele rzeczy nie mam wpływu, po prostu taka jest najnowsza wersja skryptu, ale wystarczy poczytac o niej w internecie, aby dowiedzieć sie,że zebrała pozytywne oceny, takze dajmy jej szanse i bądzmy cierpliwi, bo zdaje sobie sprawe,ze dla przecietnego usera najwazniejszy jest wyglad, a na to trzeba troszke poczekac, na nowe ciekawe style![]()

Odpowiedź z Cytatem