+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Temat: Styl forum

6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level Avatar 6 biegowy
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    35

Domyślnie Styl forum

Prosze o konstruktywne odebranie mojego postu,przewinalem sie przez pare terabitow internetu i widzialem wiele styli forum ale to jakos jest zbyt skomplikowane,czy istnieje szansa jakiego prostego stylu ? Mowie o ubogiej szacie graficznej bez calego cyrku ikonek,bez funkcji tagow,dodatkowych opcji,itp.... itd...,bez obrazy bo wiem ze kosztowalo to od cholery pracy i czasu ale na tym forum nie dominuja tematy a ikonki i roznorakie funkcje.

Dodaje przyklad funkcjonalnosci i tresci ponad forma.

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

Gospodarz araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar araj
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    10

Domyślnie Odp: Styl forum

Cytat Napisał 6 biegowy Zobacz post
    Prosze o konstruktywne odebranie mojego postu,przewinalem sie przez pare terabitow internetu i widzialem wiele styli forum ale to jakos jest zbyt skomplikowane,czy istnieje szansa jakiego prostego stylu ? Mowie o ubogiej szacie graficznej bez calego cyrku ikonek,bez funkcji tagow,dodatkowych opcji,itp.... itd...,bez obrazy bo wiem ze kosztowalo to od cholery pracy i czasu ale na tym forum nie dominuja tematy a ikonki i roznorakie funkcje.

Dodaje przyklad funkcjonalnosci i tresci ponad forma.

więc tak - nie wiem o jakim cyrku ikonek piszesz Robert, bo właśnie w tej ostatniej wersji vbulletin ikonki-obrazki zostały zastąpione po prostu napisem(edytuj post,odpowiedz....) Przykład,który dałeś jest ze starszej wersji skryptu, no niesttety, weszła nowa i ja ja zaktualizowałem, w końcu zapłaciłem kilkaset dolarów i dlaczego miałbym nie korzystać z udoskonalenia skryptu, może i szata graficzna nie kazdemu sie podoba, choć ja jestem zdania,że jest skromna i przejzysta, to najnowsza wersja skryptu niesie ze soba wiele pozytywnych zmian, miedzy innymi dotyczących bezpieczenstwa. Podstawową skórke - Default Style -właśnie włączyłem i jest ona dostepna dla niezadowolonych z obecnej, musze tylko podkreslic,że wszystkie(prawie wszystkie) dodatki dotycza tylko SimpleBlack, co do innych skórek - przykro mi ale na dzien dzisiejszy jest ich niewiele i tak jak juz pisałem -różnia sie one tylko kolorystycznie. Natomiast jezeli chodzi o tagi - jest to zamierzony dodatek standardowy, który ma na celu miedzy innymi lepsze pozycjonowanie i wyszukiwanie fraz.Jeżeli chodzi o opcje - wierz mi szóstka,że dodatkowych jest tylko kilka, np. przed chwilka wywaliłem z shoutboxa opcje, która pokazywała nowe tematy lub posty, ale za to na samym dole dodałem statystyki,głównie chodzi o to, aby ogladac "nowe posty" bez konieczności logowania

Na wiele rzeczy nie mam wpływu, po prostu taka jest najnowsza wersja skryptu, ale wystarczy poczytac o niej w internecie, aby dowiedzieć sie,że zebrała pozytywne oceny, takze dajmy jej szanse i bądzmy cierpliwi, bo zdaje sobie sprawe,ze dla przecietnego usera najwazniejszy jest wyglad, a na to trzeba troszke poczekac, na nowe ciekawe style

6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level Avatar 6 biegowy
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    35

Cokolwiek zrobiles zmienia forum z miejsca na bardziej przejrzyste.

Napisalem ten post majac nadzieje ze odbierzesz to konstruktywnie i tak zrobiles,ja oczekuje od forum prostoty stylu i chyba idziemy w dobra strone

Gospodarz araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar araj
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    10

czyli rozumiem,że ten styl jest ok , w sumie tylko shoutbox przydałby sie i kilka znikomych kosmetyk,jak np. u góry info o obecnych na dofo...później tym sie zajme

Porządny Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Avatar Porzadny
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

pieniadze jeszcze oddaj

Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    10

Cytat Napisał Porzadny Zobacz post
    pieniadze jeszcze oddaj
    dopóki nie będzie kompatybilnego sklepu z tą wersja, to pieniędzy nie widać. Gdyby przepadły później, to nie będę jak Grobelny, nie ucieknę, pieniądze oddam z procentem

Porządny Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Avatar Porzadny
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

ok

Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    35

No wyglada to lepiej,teraz trzeba tylko ludzi sciagnac
    Z checia bym "podyskutowal" z Minetka i Karla,Krzysiem i reszta

01010100 Nazwisko Świecący przykładem Nazwisko Świecący przykładem Nazwisko Świecący przykładem Avatar Nazwisko
    Na DoFo od
    Dec 2005
    Siła Reputacji
    26

Cytat Napisał 6 biegowy Zobacz post
    No wyglada to lepiej,teraz trzeba tylko ludzi sciagnac
    Z checia bym "podyskutowal" z Minetka i Karla,Krzysiem i reszta
    Włam się do ich domu, powiedz że tęskniłeś i chcesz podyskutować

Tylko S. ;* Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Avatar Enemigo
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

Karla zapewne siedzi w swojej superrezydencji w Dubaju i robi MBA i ma chlopaka karateke i tate ktory jest Anglikiem i kandydowal na posla czy tam senatora w Polsce, ale Karla mu zabronila dzien przed wyborami i sie wycofal
    Jezus was kocha

Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    35

Ta Karla to miala fantazje

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)