to publicznie oświadczam,że od 1.01.2010 zdecydowanie i trwale rzucam wpisdziet*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
to publicznie oświadczam,że od 1.01.2010 zdecydowanie i trwale rzucam wpisdziet*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Ja też, ale jakoś po 2 godzinach miękne. Powodzenia
nie wspieracie mnie nic a nic![]()
Nikt nie jest w stanie przestać palić. Musisz to zrozumieć. Palenie nie jest teraz kwestią twojej decyzji. Weszło do świata twoich nawyków, zapuścilo korzenie w twoim ciele, rozprzestrzeniło się wszędzie. Nie jest to tylko kwestia postanowienia Twojej głowy, głowa jest bezsilna, moze zaczynac rózne rzeczy, ale nie moze ich tak łatwo konczyć. Gdy zaczynasz palić i robisz to przez długi okres czasu stajesz się wielkim joginem palenia! Stało się to autonomiczne, musisz to odautomatyzować.![]()
3 lata temu przestałem palić nagle-miałem w paczce jeszcze fajki i je wywaliłem-nie paliłem 18 miesiecy,ani jednego, pojechałem do Polski i na imprezie jarali prawie wszyscy , spróbowałem i dupa
Ostatnio edytowane przez Nazwisko ; 28-12-09 o 14:30 Powód: sorrki pojebało mi sie
nie boj sie,nie zaprosze![]()
dawaj od dzisiaj. co sie bedziesz czail na styczen
Urwaliście się z choinki??? Kolega potrzebuje pozytywnego dopingu! DASZ RADĘ!!!!
Ja mowie ze nie da !
araj, chyba Ci pomoge, mozemy rzucac razem. Pisze serio, jestem poważny jak ksiądz na kolędzie.
Ostatnio edytowane przez Goerres ; 31-12-09 o 01:26
Jestem chory psychicznie, przepraszam. Mam zespół Tourette'a
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)