+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: Wojna polsko-ruska

Hybrid View

Gospodarz araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar araj
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    10

Domyślnie Wojna polsko-ruska

zmęczyłem do końca (powinienem dostać medal), zgadzam się z opinią na filmweb - dla kilku scen można go zobaczyć, generalnie-cieniutki

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

01010100 Nazwisko Świecący przykładem Nazwisko Świecący przykładem Nazwisko Świecący przykładem Avatar Nazwisko
    Na DoFo od
    Dec 2005
    Siła Reputacji
    26

Domyślnie Odp: Wojna polsko-ruska

Czytam książke, lekki kociokwik ale czytam

Porządny Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Avatar Porzadny
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

wlaczylem, zobaczylem na poczatku te akcje w barze i wylaczylem.

luiliana Człowiek z aspiracjami Avatar luiliana
    Na DoFo od
    Sep 2009
    Siła Reputacji
    17

Zgadzam się-porażka.

Tylko S. ;* Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Enemigo High Level Avatar Enemigo
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

Nie ogladalem, ksiazki przeczytalem 8 stron, i stwierdzilem ze to dla mlodziezy wczesnogimnazjalnej.

A po tym jak za to "dzielo" otrzymala paszport polityki nic mnie juz w Polsce nie zdziwi
    Jezus was kocha

sentyment ma rozerwany odbyt Goerres Laureat pokojowej nagrody Goerres Laureat pokojowej nagrody Goerres Laureat pokojowej nagrody Goerres Laureat pokojowej nagrody Goerres Laureat pokojowej nagrody Avatar Goerres
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    28

Oglądalem, stracilem 2 godziny z zycia. Niech ta cipa sie lepiej wezmie za filmy dla niewidomych. Przekaz jest dosc ciekawy, ale zostal przedstawiony przez dziecko z autyzmem, wiec nic dziwnego ze film oglada sie bardzo chujowo. Radze dobrze - NIE OGLĄDAJCIE TEGO "FILMU".
    Ostatnio edytowane przez Goerres ; 12-02-10 o 15:07
    Jestem chory psychicznie, przepraszam. Mam zespół Tourette'a

JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek Avatar JaMajka
    Na DoFo od
    Aug 2007
    Siła Reputacji
    28

Ja obejrzałam cały i cały czas miałam nadzieje na jakies konkretniejsze akcje. Mozna odnieść wrażenie, ze Masłowska ma downa albo inna chorobę genetyczną, a to jest ostatnio promowane (Gracjan, Kononowicz). Podobała mi sie gra Szyca i Gąsiorowskiej, oraz niektóre efekty. Nad sensem filmu, scenariuszem i spójnością akcji sie nie wypowiadam bo szkoda słów. Niektóre cytaty całkiem zabawne i za to +.

kloss100 Człowiek z aspiracjami Avatar kloss100
    Na DoFo od
    Dec 2008
    Siła Reputacji
    18

Moim zdaniem, nie po to powstałą sztuka filmowa, żeby robić takie filmy. Zresztą dobry film teraz to rzadkość. A jak jest, to zainteresowani nawet nic o nim nie widzą, bo nie ma on odpowiedniej promocji. Być może byłaby to dobra książka i film, gdyby autorka miała coś do powiedzenia. Dobre książki można poznać po tym, że po ich przeczytaniu jesteśmy choć trochę mądrzejsi niż na początku. Zresztą na tym polega kultura, że jest czymś, co nas pozytywnie kształtuje.
    Władza czasami korumpuje, władza absolutna korumpuje absolutnie.

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)