zmęczyłem do końca (powinienem dostać medal), zgadzam się z opinią na filmweb - dla kilku scen można go zobaczyć, generalnie-cieniutki*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
zmęczyłem do końca (powinienem dostać medal), zgadzam się z opinią na filmweb - dla kilku scen można go zobaczyć, generalnie-cieniutki*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Czytam książke, lekki kociokwikale czytam
wlaczylem, zobaczylem na poczatku te akcje w barze i wylaczylem.
Nie ogladalem, ksiazki przeczytalem 8 stron, i stwierdzilem ze to dla mlodziezy wczesnogimnazjalnej.
A po tym jak za to "dzielo" otrzymala paszport polityki nic mnie juz w Polsce nie zdziwi
Jezus was kocha
Oglądalem, stracilem 2 godziny z zycia. Niech ta cipa sie lepiej wezmie za filmy dla niewidomych. Przekaz jest dosc ciekawy, ale zostal przedstawiony przez dziecko z autyzmem, wiec nic dziwnego ze film oglada sie bardzo chujowo. Radze dobrze - NIE OGLĄDAJCIE TEGO "FILMU".
Ostatnio edytowane przez Goerres ; 12-02-10 o 15:07
Jestem chory psychicznie, przepraszam. Mam zespół Tourette'a
Ja obejrzałam cały i cały czas miałam nadzieje na jakies konkretniejsze akcje. Mozna odnieść wrażenie, ze Masłowska ma downa albo inna chorobę genetyczną, a to jest ostatnio promowane (Gracjan, Kononowicz). Podobała mi sie gra Szyca i Gąsiorowskiej, oraz niektóre efekty. Nad sensem filmu, scenariuszem i spójnością akcji sie nie wypowiadam bo szkoda słów. Niektóre cytaty całkiem zabawne i za to +.
Moim zdaniem, nie po to powstałą sztuka filmowa, żeby robić takie filmy. Zresztą dobry film teraz to rzadkość. A jak jest, to zainteresowani nawet nic o nim nie widzą, bo nie ma on odpowiedniej promocji. Być może byłaby to dobra książka i film, gdyby autorka miała coś do powiedzenia. Dobre książki można poznać po tym, że po ich przeczytaniu jesteśmy choć trochę mądrzejsi niż na początku. Zresztą na tym polega kultura, że jest czymś, co nas pozytywnie kształtuje.
Władza czasami korumpuje, władza absolutna korumpuje absolutnie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)