Allegro bardzo fajnie że cos takiego istnieje
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Dzięki tej aukcji Damianek ma szanse na rehabilitacje*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Allegro bardzo fajnie że cos takiego istnieje
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Dzięki tej aukcji Damianek ma szanse na rehabilitacje*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
szkoda, ze cos takiego istnieje.
nobody fuck with the jesus
jednoroczny ochotnik marek
SZKODA ?????
Ciebie to nic nie kosztuje i do niczego nie zmusza a oceniać ocenia i krytykuje ten kto nie ma pojęcia . Sory ale jesteś niesprawiedliwy
jednoroczny ochotnik marek
Wiesz wydaje mi się że masz jakies kompleksy
Przepraszam Adzie to nie miało być skierowane do niej.
Poprostu pomyliłem nicki.
Araj,Kuwa, ale ty naprawdę jesteś otumaniony co nie ?
Nie rozumiesz pewnych rzeczy ! Co ona robi i dla kogo Ta cała Ilona ?
Dla siebie, a nie dla innych !! Jej akcje nie mają na celu pomóc innym tylko jej !!
Zrozum to wkońcu, że jak są fundacje to służą do pomagania wielu nie jednostce !
I widzisz w tym jest różnica w naszym rozumowaniu, że ja chciał bym pomóc innym, a tobie wystarczy to że ktoś dba o swoje dupsko !
I to jest różnica, chuj z tym, że zarabia 3koła(wierz mi że w tym fachu to jest charytatywnie), chuj z tym, że inni jego pokroju odrzucili wszystko żeby pomagać INNYM, a nie robić coś tylko i wyłącznie dla siebie !
Dla Ciebie jest to chyba, za trudne by ogarnąć.
To jak z kotami w na pustyni-one też nie ogarniały kuwety(if ja noł łot aj min)
Ty chyba nie potrafisz tego zrozumieć, kwestia kasy była przenośnią !
A co do twojego gripeksu ! Gdyby czyt wyżej, to byś ch... jadł a nie gripeks !!
I btw przypierdzielam się tylko do tego co mnie wq...
I ostatnie a Ilona co robi charytatywnie ?
Przeczytaj jeszcze raz uważnie:
Chłopie gdyby nie tacy ludzi jak on to byś na grype zdychał. To są właśnie ludzi z powołaniem, że rezygnują z wielkich pensji, cudownego życia żeby pomoc innym i widzieć w tym cel !!
Wierz mi takich ludzi jest na prawde mało.
Street racing is not a crime !? Well...it is but fuck it !!
wujek, robisz tak,myslisz tak..twoja sprawa i w sumie huj mi do tego, ja uwazam inaczej, to co mysle-napisalem, ja przechodzac kolo kogos,kto wyciagnie reke - dam mu, jak mam, nawet,jak zobacze,że ma komórke, ty go kopniesz - ale to twoja brozka...szkoda twoich i moich nerwów na te dyspóte, takze basta , nigdy mnie nie przekonasz,chociazby dlatego,że osadzasz kobiete na podstawie swoich domysłów, nic, totalnie nic o niej nie wiesz, ja chociaz z nia kilka razy rozmawiałem.....ja tobie zycze jak najlepiej, a przede wszystkim zdrowych dzieci
Heh nie przypierdalaj się do dzieci bo to nie jest miłe !
Tak samo ja mogę Ci życzyć przede wszystkim zdrowych dzieci.
A wiesz co jest największym sqrw... czepiać się rodziny.
I kolejną rzeczą jest to że ty chyba uważasz, ze ona jest jedyna na świecie !!
Powiedz mi co takiego się o niej dowiedziałeś? I co uważasz, że pewnie jesteś jedyny. Tak jak napisałem nie odrzuca się ręki która Cię karmi !
Ta Pani powinna być bardziej skrupulatna. Na opisie jej aukcji internetowej Damianek ma nadal 12 lat. Na tym co wklejała tu i na innych forach już ma 16 na niektórych 17. Nie był na jednym turnusie tylko na paru. Cena turnusów podskoczyła z 3 do 4tyś.
Wiesz przynajmniej jak ja już miał bym walczyć w taki sposób to chociaż starał bym się żeby wszystko było jak należy. A jak tego nie robi nie dziw się, że ludzie postrzegają to jako oszustwo.
Lecz napiszesz pewnie, że jest tak zabiegana, że nie nadąża.
A ja napisze, że pewnie nie chce nadążyć...
I tak jak Ci mówię, znam ludzi którzy mają 2 takich dzieci.
Udało im się jakoś własnymi siłami np. Kupić auto specjalne żeby móc je wozić(z pomocą UE), załatwić im operacje i turnusy rehabilitacyjne, pieniądze na zakup komputera itp. ! I co i załatwili to sami, chęciami, chodzeniem. A nie proszeniem o jałmużnę (niestety to tak wygląda).
A jednak się da ! Prawda ?
Zamiast poświęcać czas na wklejanie tego listu na setkach forów i w innych miejscach wystarczyło by poszukać na Google, zadzwonić( est skype, tlenofon nie jest to drogie) i poświecić czas na coś co może przynieść długoterminową pomoc.
A jak chcesz pomóż wpłać na fundację burego misia jak Ci pisałem nie raz !!
Masz rację skończmy to ja myśle inaczej ty inaczej.
Wiem wiem teraz mnie każdy znienawidzi... ale zdania nie zmienie.
Ostatnio edytowane przez Wujek ; 01-04-09 o 01:38
Street racing is not a crime !? Well...it is but fuck it !!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)