Powiedzial to ktos kto jest ultra wiarygodny ciagle piszac superlatywy o PZU
No i to jest właśnie poziom odpowiedzi na pytanie o negatywne opinie o pzu, większość osób nie potrafi inteligentnie i merytorycznie odpowiedzieć, co nie czyni takich opinii zbyt wiarygodnymi.
Powiedzial to ktos kto jest ultra wiarygodny ciagle piszac superlatywy o PZU
Jezus was kocha
Kiedys zbilem szybe w PZU zeby zobaczyc jak sobie poradza z wlasnym ubezpieczeniem.
Oto link ktory obrazuje zlodziejstwo PZU PZU SA mnie okradło
Czepiliście się moim zdaniem pzu jest godne zaufania...
dobrze placa w pzu, zeby naganiac w necie do nich?
Ja uwazam ze PZU jest do niczego,jak sadzicie?
Oto nastepny przyklad zlodziejstwa,niekompetencji PZU,uwazajcie na PZU !!!!
COROLLA CLUB POLSKA :: Zobacz temat - nieprzyjemne zdarzenia z udzia?em naszych corolli
Ciekawe czy ta cala 4 gamoni typu ta laska z aviatorem, ten caly eszelon i ta 2 pozostala to jeden typ ktory dostal jakies grosze za reklame i pierdoli tutaj.
Ale forum jest czujne, w mig wyczuje podstep i karze niczyn Pan Bog na sadzie ostatecznym!
Jezus was kocha
Nigdy nie zrozumiem takiego zniechęcenia... no ale cóż hymm widać tak już musi być :]
A ja nigdy nie zrozumiem jak wielkim nieudacznikiem trzeba byc zeby nie moc znalezc normalnej pracy/biznesu zeby zatrudnic sie jak jakis pierdolony naganiacz PZU. I co?
Jezus was kocha
eszelon, a można z Tobą pogadac o czymkolwiek innym niz ubezieczenie w PZU?
moze o tym nawet niewiesz, a tu się okaże, ze masz jakieś ciekawe przemyślenia, innowatoryjskie spojrzenie na problemy cywilizacyjne, oryginalne rozwiązania, a to PZU Ci tylko klapki na oczy założyło? Wyzwól się z okowów!
Ostatnio edytowane przez JaMajka ; 27-02-10 o 19:09
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)