+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Temat: Mega Komentarze na allegro

01010100 Nazwisko Świecący przykładem Nazwisko Świecący przykładem Nazwisko Świecący przykładem Avatar Nazwisko
    Na DoFo od
    Dec 2005
    Siła Reputacji
    23

Wink Mega Komentarze na allegro

Facet wymiata
    Informacje o Użytkowniku DbullekG - motoAllegro

Szok end Szoł! Piękna skrobaczka, no cepelia normalnie, że aż zal tego używać. Szwagier zeskrobał farbę z traktora, siostra zeskrobała muchy ze ściany w oborze. Ja natomiast czekam na odwilż, bo mi drzwi od chałupy przysypało... ;-

Czytać nie potrafię, ale mamy we wsi paru, co podstawówki 5 klas pokończyli, to mi co może przeczytają. Książka ładna, autograf wygląda na oryginalny. Biznes poszedł gładko. Polecam użytkownika koma112 i pączki z pobliskiej ciastkarni.

Pełna pozitiwka. Pan kupujący zdecydowany bardziej od naszego sołtysa, to pewne. Chciał płacić w jenach (w kimonie przyszedłem na transakcję),ale zrozumiał po chwili, że słabo u mnie z matmą i nie połapię się w przelicznikach. Uczciwy

Pasta rewelacja. Kombajn tak się lśni, że chłopy na polu musiały okulary przeciwsłoneczne zakładać. Połowę zjadła wnuczka, myślała, że to krem jakiś czy co. Trza będzie jeszcze jedną puszkę zamówić. Polecam!

GPS dotarł do mnie, a ja dzięki niemu dotarłem z pastwiska do domu.Tak my sie z Kazkiem nabzdryngolili, że nas krowy 30km na północ wyprowadziły.Brakuje w opisie aukcji informacji, że instrukcja nie jest szczegółowa i że jest na płycie.
    wiecej na stronie :Informacje o Użytkowniku DbullekG - motoAllegro

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

asia68 Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Feb 2023
    Siła Reputacji
    1

Domyślnie Odp: Mega Komentarze na allegro

Zainteresowanym tematem mogę polecić sprawdzić stronę https://www.seo-reklama.pl/dlaczego-...oze-byc-tanie/ , gdzie dowiecie się dlaczego warto zdecydować się na usługi pozycjonowania. Czy wiecie dlaczego pozycjonowanie nie może być tanie?

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)