Facet wymiata
wiecej na stronie :Informacje o Użytkowniku DbullekG - motoAllegroInformacje o Użytkowniku DbullekG - motoAllegro
Szok end Szoł! Piękna skrobaczka, no cepelia normalnie, że aż zal tego używać. Szwagier zeskrobał farbę z traktora, siostra zeskrobała muchy ze ściany w oborze. Ja natomiast czekam na odwilż, bo mi drzwi od chałupy przysypało... ;-
Czytać nie potrafię, ale mamy we wsi paru, co podstawówki 5 klas pokończyli, to mi co może przeczytają. Książka ładna, autograf wygląda na oryginalny. Biznes poszedł gładko. Polecam użytkownika koma112 i pączki z pobliskiej ciastkarni.
Pełna pozitiwka. Pan kupujący zdecydowany bardziej od naszego sołtysa, to pewne. Chciał płacić w jenach (w kimonie przyszedłem na transakcję),ale zrozumiał po chwili, że słabo u mnie z matmą i nie połapię się w przelicznikach. Uczciwy
Pasta rewelacja. Kombajn tak się lśni, że chłopy na polu musiały okulary przeciwsłoneczne zakładać. Połowę zjadła wnuczka, myślała, że to krem jakiś czy co. Trza będzie jeszcze jedną puszkę zamówić. Polecam!
GPS dotarł do mnie, a ja dzięki niemu dotarłem z pastwiska do domu.Tak my sie z Kazkiem nabzdryngolili, że nas krowy 30km na północ wyprowadziły.Brakuje w opisie aukcji informacji, że instrukcja nie jest szczegółowa i że jest na płycie.*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Zainteresowanym tematem mogę polecić sprawdzić stronę https://www.seo-reklama.pl/dlaczego-...oze-byc-tanie/ , gdzie dowiecie się dlaczego warto zdecydować się na usługi pozycjonowania. Czy wiecie dlaczego pozycjonowanie nie może być tanie?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)