+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12

Temat: Steczka vs. Doda

SPAMER stern Wie o co chodzi stern Wie o co chodzi Avatar stern
    Na DoFo od
    Aug 2006
    Siła Reputacji
    25

Domyślnie Steczka vs. Doda

Taki news towarzyski a nikt tu tego nie skomentował. Jak myślicie kto wygrał?
    Bo dla mnie ZDECYDOWANIE Doda. Co jest z wami nie czytacie juz pudelka?

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

Do I really even love you... juSta Laureat pokojowej nagrody juSta Laureat pokojowej nagrody juSta Laureat pokojowej nagrody juSta Laureat pokojowej nagrody Avatar juSta
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    29

Domyślnie Odp: Steczka vs. Doda

Steczkowska w tym 'szoł' to pomyłka
    ..or do I really love your brain?

Porządny Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Avatar Porzadny
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

doda ja troche starmosila. ale i tak jest glupia.

Gospodarz araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar araj
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    10

dodzia to juz jest zjawisko, to jest projekt...osobiscie uwielbiam ja, a jezeli chodzi o to kto wygrał?..mało komu to sie zdarza w konfrontacji z nasza dodzią

a w ogóle to szanujcie dode,bo luntek bedzie zły

smoke Świecący przykładem smoke Świecący przykładem smoke Świecący przykładem Avatar smoke
    Na DoFo od
    Feb 2006
    Siła Reputacji
    24

mam wrazenie, ze w polskiej telewizji (no, takie programy jak ten powyzej) wystepuja ludzie, co sie uczyli mowic po polsku czytajac historyjki z opakowan po gumch do zucia z kaczorem donaldem, pewnie tych wlasnie, ktore przed laty wyrzucilem do smietnika przed palacem kultury, bedac delegatem na jeden z ostatnich zjazdow waszej ulubionej partii. przecie ta calo dota, czy jak jej tam, nawet nie jest ladna, wulgarny oprych po operacji na dziewictwo utracone w sportowych rajtuzach i trzy klasy podstawowki. polska to jest fajny kraj.

no i co mi jeszcze do palki teraz przyszlo - taka wasza doda jaki wasz prezydent i premier - kaczka donald na dlugich nogach. jaruzelski, gierek, walesa (moze) - to byli ludzie, ludzie duzymi literami, nie to, co wam sie przez odbyt w muzgi wkleja, w polsacie i innych tiwi dla silaczy i amatorow slizgawki po gladkiej korze, po glacy kulturalnej. jak tak dalej pojdzie, to was kurwa albania wpierdoli, razem z waszymi gumowcami na wysokich obcasach. ja tam kurna nie patrze sie na jakies tam smrody po polsku. jakie to jest po polsku? wstyd. jas smietana to chyba juz ostatnia ostoja polskiej kultury i jedyny intelektualista wsrod ponad trzydziestu milionow sarmackich internautow. doda, golota i jan pawel II - oto polska srana mlodziez, ktora jest... http://jelon566.wrzuta.pl/audio/l6Lz...zlota_mlodziez
    nobody fuck with the jesus

Love you E. :* sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody Avatar sabinka
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

oczywiscie ze Doda wygrala bo kto z nich dwoch to bardziej przezywa po programie?

smoke Świecący przykładem smoke Świecący przykładem smoke Świecący przykładem Avatar smoke
    Na DoFo od
    Feb 2006
    Siła Reputacji
    24

Cytat Napisał sabinka Zobacz post
    oczywiscie ze Doda wygrala bo kto z nich dwoch to bardziej przezywa po programie?
    ktorych "dwoch"?
    nobody fuck with the jesus

6b idiota whatever Świecący przykładem whatever Świecący przykładem whatever Świecący przykładem whatever Świecący przykładem Avatar whatever
    Na DoFo od
    Dec 2005
    Siła Reputacji
    28

ja bym si edlugo zastanowic ktora wole miec w wyrze, ale pewnie wybralbym steczke

a ty smoke co taki felieton o polsce napisales? w twoich niemczech to nie ma takich programow?

Na DoFo od
    Aug 2006
    Siła Reputacji
    25

Cytat Napisał Porzadny Zobacz post
    doda ja troche starmosila. ale i tak jest glupia.
    Glupie to sa takie komentarze jak twój.

Taki jesteś mądry a stać cie na porshe jak ją? Wątpie.

Wiec jesteś głupszy od niej

Tu kolejna napina Bardzo sie ciesze ze Doda gwalci Steczke bo jej nie lubie ;]

Porządny Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Avatar Porzadny
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

dokazujesz do mnie?

Na DoFo od
    Aug 2006
    Siła Reputacji
    25

Jesteś typowym wolakiem. Nawet na pytanie nie umiesz odpowiedzieć, nie masz argumentów a zaczepki szukasz i szkalujesz na tych co im sie udało...

Taki kurwa mundry a na porshe go nie stać jak dode, która do wszystkiego doszła sama. Zwykła dziewczyna z Ciechanowa.

Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

peklo mi serce

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)