Matka przetrzymuje martwy p³ód! : Diety i zdrowie - papilot.pl*******************************
Najpopularniejsze w±tki w tym dziale:
Matka przetrzymuje martwy p³ód! : Diety i zdrowie - papilot.pl*******************************
Najpopularniejsze w±tki w tym dziale:
Street racing is not a crime !? Well...it is but fuck it !!
Uwielbiam takie tematy. Ludzie najpierw wymyslaj± tortury a pozniej wzywaj± do zmiany przepisów na jakie¶ z dupy idiotyczne ze np. karanie za bicie dzieci
Tylko nie potrafi± sobie wbiæ do swoich ma³ych mó¿d¿ków, ze takie rzeczy by³y zawsze, kiedy¶ nie by³o FAKTU i o2.pl, a dzisiejsze czasy s± raczej lepsze ni¿ gorsze jesli chodzi o prawa cz³owieka (przynajmniej w "bia³ym ¶wiecie").
Nie potrafisz opisaæ? To poczytaj temat na forum o UPA (6b go zalozyl i mordach na Wo³yniu) i moze wtedy przestaniesz narzekaæ na obecne, "z³e" czasy.
Mnie to pierdoli mogli go nawet zje¶æ. Nie moje... a ty co takim wielkim obroñc± praw cz³owierka jeste¶ ?
Ja jestem za kar± ¶mierci i mnie to jebie ! I kolejnym pogromie ¿ydów !
ciekawe czy go kiedys upuscila
zadne narkotyki swiata nie uchronia mnie przed samym soba.
Najlepsze bylo jak go pytalismy co takiego zrobil Bartoszewski, to skopiowal strone z wikipedii
dziecko propagandy
Jezus was kocha
Misiu pysiu. Nie pisa³em, ze Bartoszewski powinien zostaæ twoim bogiem. Pisa³em o tym jak to napisa³ Porz±dny "bez takich jak on Wa³êsa i jeszcze paru innych" nie mia³ by¶ mo¿liwo¶ci korzystania z internetu ogl±dania kana³ów ze zwierzêtami. Mo¿e by nawet by³o lepiej bo nie pierdoli³ by¶ takich g³upot i nie zazdro¶ci³ ka¿demu, ¿e oni maj± a ty nie.
Tak juz dobrze
Zmiazdzyles nas swoja napina, a szczegolnie tym tekstem o zazdrosci o twoj -nasto letni samochod![]()
Jezus was kocha
co to za padlo, ze w miejsce artykulu o plodzie (ktorego nie czytalem) jest art o asymetrycznych piersiach a komentarze do plodu? i jak mozna czytac portal o nazwie papilot.pl nie bedac gejem?![]()
http://dobreforum.pl.myminicity.com/ klikac raz dziennie!
Aktualnie 1 u¿ytkownik(ów) przegl±da ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 go¶ci)