wg. mnie ty powinienes umrzec. Jestes tak jak piszesz, kretynem, idiota i jebanym przez los zyciowym pizdusiem. Zrob cos dobrego temu swiatu - zabij sie.
qrwa ilosc skretynialych, zjebanych i jebanych zyciowo przez los pizdusiow przekracza wszelkie normy.
a wszystkiemu winne reklamy robiace pranie mozgow osobnikom slabym psychicznie.
ten gosc ma cos na ten temat do powiedzenia
clip ma tez przekaz pozytywny - a mianowicie jak zagadywac do pieknych istot, jakimi sa kobiety*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
wg. mnie ty powinienes umrzec. Jestes tak jak piszesz, kretynem, idiota i jebanym przez los zyciowym pizdusiem. Zrob cos dobrego temu swiatu - zabij sie.
Jestem chory psychicznie, przepraszam. Mam zespół Tourette'a
Tak jak Goerres mowi - zabij sie
Jezus was kocha
skad tacy sie biora?
ten gosc jest grubo uposledzony.
totalny debil.
Corsaire, nie mowili ci w rodzinie ze masz umyslowy niedorozwoj ? az dziw, ze taki gorgulec nauczyl sie jezyka polskiego.
Jestem chory psychicznie, przepraszam. Mam zespół Tourette'a
...i w dodatku dobrze mu z tym
Swiat bylby z dupy gdyby wszyscy byli tacy sami. Mozecie go lubic albo nie ale jak widzicie wasze komentarze go nie zmieniaja. To forum potrzebuje roznorodnosci a wy ja zabijacie. Niech chlopak pisze skoro ma ochote. Swoja droga dziwie sie skad u niego tyle samozaparcia.
[']
Jezus was kocha
I mylisz sie jak zwykle.
troche psychodelia
tak jak mowilem:
pranie mozgu
POWN.ALLUC.ORG
POWN.ALLUC.ORG
wlacz sobie je razem
qrwa powiem jeszcze jedno - tak czesto spotyka sie istoty czlowiekopodobne ale ludzi coraz mniej
Co do prania mozgu to nie wydaje wam sie ze ta cala akcja z plastykowymi torbami to jedna wielka sciema?
Tak czy inaczej wszyscy stosujemy worki na smieci ktore sa identycznym zagrozeniem jak te nieszczesne torby, wiec nadal produkujemy te same smieci ale dodatkowo musimy za to placic. Zamiast robic te glupie akcje nie lepiej byloby stosowac torby plastykowe rownierz jako worki na smieci (tak jak to robi wiekszosc ludzi) i w ten sposob ograniczac zuzycie workow na smieci?
Obawiam sie ze znowu jestesmy robieni w balona tylko po to zeby ktos mogl sobie na nas zbijac kase.
jest gdzies artykul o tych torbach?
bo nie wiem o co chodzi.
ja smieci wrzucam do pojemnika, przyjezdza smieciarka i wywozi. koniec tematu. co dalej oni z tym robia to nie wiem.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)