pierdolisz, siedz jak siedzisz
sama widzisz, ze glosowanie, by smoke pozostal w dalszym ciagu adminen (a raczej jego wyniki) mijaja sie z rzeczywistoscia i pragnieniami ogolu - ja jestem tylko marionetka w rekach niemieckiego browaru "karlsberg", zielonych swiatek, wiosenno-letniej kanikuly i wladzy (kot by sie usmial), co mi w sobote walnela do glowki! w wyniku pomieszania tych komponentow ujawnil sie smoke, ktoremu sloma wychodzi z kaloszy - by tak rzec - mr. smoke, miast dr. smoke. dualizm skatalizowany dobra pogoda i browarami prowadzi do takich oto efektow! wstyd i poruta, ale coz robic? co sie stalo juz sie nie odstanie! po tym wszystkim pozostaje mi tylko przeprosic, i to nie tylko ciebie - was wszystkich piszacych tu na forumi. naduzylem waszego zaufania i zasyfilem czysta, jak do tej pory kamizelke naszego forum! jako, ze nie jest mozliwym popelnienie digitalnego samobojstwa pragne w tym miejscu sam wymierzyc sobie dygitalna kare i postanawiam co nastepuje: pozbawic sie tytulu admina (tu licze na pomoc araja), pozbawic sie na czas nieokreslony avatara (kazdy wszak wie jak bardzo je lubie), oraz, ze juz nigdy na forum nie zaloze zadnego tematu! na samym koncu pragne prosic was wszystkich i w szczegolnosci ciebie ambrozja, o przebaczenie i o to, bys nie brala sobie moich fanaberii do serca i napisala cos niecos na forum.*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
nobody fuck with the jesus
pierdolisz, siedz jak siedzisz
Jestem chory psychicznie, przepraszam. Mam zespół Tourette'a
nie wymiekaj
Nie patrz tu kurwo
Lepszy zly SMOKE niz 10 Ambrozji,jako senior tego forum zabraniam Ci pisac takie bzdury Smoke ! ! !
Carlsberg jest lepszy od karlsberga...nie licz na moja pomoc, dźwigaj ten ciężar, a jak nie bedziesz zakladal tematów,to zrobie cie super adminem z hyper mozliwosciami..wtedy dopiero sie wqrwisz
smoke - nie pisz na trzeźwo bo głupoty gadasz
Smoke nie badz pizda i badz twardy
Jezus was kocha
Smoke się zakochał
..........już się zatraca
Coś
hej chłopaku! http://www.youtube.com/watch?v=32l7EqHGrE4
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)