Raz na rok generalne porzadki z rozbiorka na czesci pierwsze. Trzeba to robic na zewnatrz bo syfu sie zawsze nazbiera co niemiara.
![]()
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Raz na rok generalne porzadki z rozbiorka na czesci pierwsze. Trzeba to robic na zewnatrz bo syfu sie zawsze nazbiera co niemiara.
Ktos mnie poprosil zebym im naprawil laptopa,pozniej zrobie zdjecie.
w starym pudle mialem podobnie;no, moze o polowe mniej.w koncu przestal dzialac,odkurzylem i ozyl .
MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ
Czasem to nawet papierki po cukierkach nawrzucam...![]()
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
czasami tez mam troche syfu w obudowie. ale na pewno nie tyle co na tych zdjeciach. aktualnie dawno juz nie czyscilem. nie chce jednak mi sie teraz tam zagladac.
to pajeczyny takie? pewnie jakies tarantule biegaja.![]()
co to? jakies sztuczne czy sztuczka?
moja tarantula
to trochę nietypowe,ale ja zawiozlem kompa do wulkanizacji i tam spreżonym powietrzem go potraktowałem.odkurzacz na niewiele sie zdał!![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)