piece, jak piece, ale kto klawiature czysci? Jak mi kiedys moj syn wlal kakao do srodka, to sie kapnalem po tygodniu, jak sie zaczely klawisze przyklejacz zewnatrz ladnie wyczyscil bestia
![]()
A modest girl never pursues a man;
nor does a mouse - trap pursue a mouse
HAVE A NICE DIE ...
Mam noteboka, więc nie czyszcze w środku. A na zewnątrz kurzu nie ma tylko na klawiszach i touchpadzie![]()
Ostatnio rozkręciłem swoją klawiaturę i się lekko zdziwiłem... w środku jedzonko kurz, paznokcie..
Co za foty, masakierny syfMi się wydawało, że ja mam często nieporządek, ale widzę że nie mam co się ze specami równać :P
Ja czyszczę co jakiś czas. Jestem zbyt leniwy by robić to regularnie, ale jakbym nie czyścił to całość by się zrobiła ładnie głośna - mój wiatrak zaczyna dziwnie głośniej chodzić jak w środku się kurz pozbiera, takich kilka kotów kurzowych
nie wiem jak mozna kompa doprowadzic do takiego stanu.
Ja niedopusczam do takiej sytuacji tym bardziej ze boczne scianki z obudowy zrobilem z pleksy .
Uuu, to widać wszystko jak na dłoni.Ja mam zamknięte, na dodatek komp skitrany między szafką a biurkiem (więc nic nie widać, nawet jak syf), ale mówię - jak nie czyszczony to rzęzi tak głośno, że nie wytrzymam. Swoją droga, masz pleksy tylko tak, czy w środku jakieś bajerki do prezentacji ciekawe?
![]()
no ja postanowiłem,że jutro posprzatam
w kuchni też
i w pokoju
no i w łazience
![]()
niezly burdelik widze masz Wrona
![]()
.........................../' /)
........./´ /)........./¯ //
......,/¯// ........./...//
...../...//. ......./¯ //
..../´¯/'´ ¯/´¯ /.../ /
.../'.../... ./... /.../ //
.('(...´(... ....... ,../'. .')
..\.......... ..... ..\/..../
..''...\.... ..... . _.•´
....\....... ..... ..(
.....\..... ..... ...\
.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)