Ja pale jak nalogowiecprawia paczka dziennie
Palicie fajki?
Ja w sumie to popalalem pare lat, teraz od dluzszego czasu nie pale poza kilkoma fajkami na msc na imprezie.
A Wy palicie?
A jesli rzuciliscie, to jak sobie pomogliscie?
Kumpel teraz rzuca (z tym, ze on palil dluzszy czas i paczke na dzien) je nicorette mowi ze mase kasy na to idzie ale ze skuteczne.*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Jezus was kocha
Ja pale jak nalogowiecprawia paczka dziennie
nie pale. szkoda zdrowia
Pale ale sie nie zaciągam.
Jestem chory psychicznie, przepraszam. Mam zespół Tourette'a
podono najlepiej po chorobie rzucac, teoretycznie jak masz 40 stopni albo robisz dupa pokaz kolorowych pawii to nie palisz przez pare dni. Pozniej ludzie wpierdalaja cukierki mietowe i niby po tym sie palic nie chce. Ja nie pale bo mnie mama zlapala i mam szlaban((((
Identify,Predict,Decide,Execute.
Palę 8 lat. Próbowałem wszystkiego żeby rzucić. Nie działa w moim przypadku. A najgorszy syf to nicorrette jakie to niedobre bleh, myślałem, że sie porzygam. Plastry, tabex, wszystko do dupy. Jak to powiedział Renton w "Ecstasy" - łatwiej rzucić było herę niż fajki
Chcę rzucić każdego dnia , bardzo boję się raka![]()
jakies 12 lat popalam
http://dobreforum.pl.myminicity.com/ klikac raz dziennie!
Dlugo paliles 6b?
Jezus was kocha
ja nie mam na takie bajery czasu![]()
nie palę, nie mogę się uzależnić;(
ale czasem jak ktoś ma Diarumy wiśniowe to się z przyjemnością poczęstuję![]()
4 paczki marlboro jak łykam jakieś piwka...
non stop rzucam![]()
- Prosze Pani, czy Pani by chciala zagrac w filmie?
- Tak, chciala bym...
- A... to swietnie sie sklada, a... co Pani by chciala zagrac?
- Chcialam zagrac... tak jak ta... no w tym filmie... wie Pan w ktorym... Ona grala z takim przystojnym, dobrze zbudowanym, szatynem, o ile sie nie myle, wie Pan z ktorym. Ona grala cos bardzo pieknego, ja bym tez tak chciala zagrac cos pieknego...
- No brawo, brawo, Pani by chciala zagrac cos pieknego. Ludzie pragna piekna. Nasz film powinien byc piekny.
![]()
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)