Nigdy!
A to czemu?
Nie lubię, kiedy ktoś ostentacyjnie, w pełnym świetle, wystawia na mnie swoje genitalia.
Nasze króliczki są piękne.
Nie całe! Kiedy się tak rozkraczą do aparatu, to najczęściej... bleee, fuj. Dla mnie kobieta traci piękno, kiedy pokazuje wszystkim, co ma pod spódnicą. Chcę być tym jedynym, wybranym, a nie częścią dyszącego stada samców.
Poza tym miesięczniki najczęściej przeglądam przy jedzeniu i goła pupa źle mi się komponuje w pobliżu talerza. Mieszanie tych rzeczy uważam za szkodliwe - zaczynają się mylić konteksty. Mózg dostaje sygnał wzrokowy, który normalnie powinien wywołać pewne prawidłowe odruchy męskie, ale jednocześnie, ponieważ ta pupa jest papierowa, wysyłamy mózgowi sygnał: Niee stary, daj se spokój, nie masz się co fatygować, bo to tylko przerwa na śniadanie.
No i potem, w krajach, gdzie sprzedaje się Playboy, sprzedaje się także dużo wiagry.
Nasze króliczki nie służą do podniecania!
To czemu więźniowie i żołnierze zabierają je do kibla? Poczytać? Dlaczego młodzi chłopcy dostają przy Playboy'u wypieków? Od lektury ambitnego tekstu??? :29:*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

Odpowiedź z Cytatem