serdecznie nienawidze wszystkich kobietlubisz takich mężczyzn jak ja?
Pod jakimi względami mężczyźni są de best? Jakich facetów lubicie, a jakich posłałybyście w kosmos? Co Was razi a co urzeka?
(Panowie jeżeli zechcą to tez się moga wypowiedzieć.)
Osobiście lubię takich, którzy wolą powiedzieć za mało, niż za dużo. Nie cierpię zaplutych oszołomów. Agresji, buty i rzucania mięsem gdzie się da. Podstawa do poczucie humoru. Jeżeli temat chwyci to napisze duzo, duzo wiecej.![]()
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
serdecznie nienawidze wszystkich kobietlubisz takich mężczyzn jak ja?
Proponuję - Asentre - łagodzi ból odrzucenia i inne takie.
najchętniej to zjadł bym 300 mg tramalu, poltramu lub tramadolu - powoduje uczucie zadowolenia i kompletnej euforii pozostawiając człowieka zupełnie trzeźwym, ale mam w zwiazku z tym co najmniej 3 problemy:
1) nie mam recepty i jej nie wyłudze bo nie potrafie drugi raz tak naściemniać lekarzowi
2) nie mam ponad 100 zł na pare chwil uśmiechu
3) od jakiegoś czasu nie faszeruje się już żadnymi psychodelami
Kup druga polowke (jak masz pierwsza) i idz do knajpy, stary to najlepsza rada
Jezus was kocha
Mam inne zdanie na temat tramalu, poltramu itp. I tak całkiem prywatnie Ci powiem: Albo się kocha; albo nie. Nie drzyj szat o jakąś dupę. Tego kwiatu jest pół światu. Szanuj swoje zdrowie! Są rzeczy na tym świecie, nad którymi warto zapłakać – ta na pewno nie jest jedną z nich.
No ja byłam kiedyś zakochana w gorresie ale teraz mam z nim kosę na forumie. Chyba się zaczne ciąć, brać tussidex i zrobie sobie dietę![]()
Stern to Ty jesteś kobietą >?!
Drogie panie - przystojny, silny, mądry, o mrocznej duszy i gorącym dobrym sercu, wygadany, obyty, mający minimum elokwencji, sympatyczny, ciepły i czuły.... etc. mężczyzna nie istnieje!!!
Co zrobić powinna kobieta, kiedy mężczyzna widzi w niej swoje szczęście. – Może sprawić by ciągle żył w niepewności. Nieustannie trenować by nie skapcaniał, nie robić mu krzywdy, nie zmuszać do rzeczy niemożliwych. Pochwalić go czasem przed innymi, by mógł poczuć, że jest najlepszy.
Trzeba przy tym pamiętać, że mężczyzna nie wiedzieć czemu zaczyna czasem gryźć?!
Ostatnio edytowane przez Ambrozja ; 20-04-08 o 18:22
Hmm... jak zrobisz to: http://www.dobreforum.pl/gry-i-zabaw...w-swiecie.html - to Ci powiem czy jest jak mówisz.![]()
Teraz paciorek , i spać
Modlitwa wieczorna kobiety :
"Ojcze nasz, który jesteś w niebie
Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie
Daj mi faceta i ma być bogaty
Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty
Duże mieszkanie, a najlepiej willę
Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez w chwilę
Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę
Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę
Oglądać romanse, biżuterię kupić
W życiu mym nie będzie mógł się nigdy upić
Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki
Ja wydaję kasę - on płaci podatki
On nie ma kolegów - ja mam koleżanki
Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki
Złotych kart bez liku, czeków co nie miara
Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara "
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)