+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 18

Temat: Czy wy kobietki...

Gospodarz araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar araj
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    10

Domyślnie Czy wy kobietki...

lubicie być całowane w reke na przywitanie? Ciekawe ,który z facetów to robi?

ja np. całuje w reke, ale po błyskawicznej ocenie kobiety

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

Do I really even love you... juSta Laureat pokojowej nagrody juSta Laureat pokojowej nagrody juSta Laureat pokojowej nagrody juSta Laureat pokojowej nagrody Avatar juSta
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    29

Domyślnie Odp : Czy wy kobietki...

jeśli chodzi np o faceta, którego znam od jakiegoś czasu i którego lubię, to wolę buziaka w policzek.
    nieznajomy może liczyć co najwyżej na uścisk dłoni. ale jeżeli mężczyzna potrafi całować w rękę nie zostawiając na niej warstwy śliny to chyba nie mam nic przeciwko.
    ..or do I really love your brain?

Love you E. :* sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody Avatar sabinka
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

Cytat Napisał araj Zobacz post
    lubicie być całowane w reke na przywitanie? Ciekawe ,który z facetów to robi?

ja np. całuje w reke, ale po błyskawicznej ocenie kobiety
    nie zdarzylo mi sie i nie wiem czy by mi sie to spodobalo, raczej nie
    tak jak justa: znajomy - w policzek, nieznajomy - uscisk reki

rece opadaja Hitman Świecący przykładem Hitman Świecący przykładem Hitman Świecący przykładem Avatar Hitman
    Na DoFo od
    Jul 2006
    Siła Reputacji
    25

Nie mam pojecia dlaczego gdy mowa o calowaniu w reke to zawsze pojawia sie problem osliniania jej przez mezczyzn. Pocalunek w wierzch dloni jest bardziej uklonem niz pocalunkiem i jedyne co moze sie w takim wypadku zdarzyc to musniecie reki wargami badz zarostem i tyle.
    Sam nie stosuje tego gestu zbyt czesto. Niestety kojarzy mi sie z nawalonymi podstarzalymi facetami.

Gospodarz araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar araj
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    10

ja tez często tego nie stosuje,dlatego napisałem,że robie to po ocenie kobiety

6b idiota whatever Świecący przykładem whatever Świecący przykładem whatever Świecący przykładem whatever Świecący przykładem Avatar whatever
    Na DoFo od
    Dec 2005
    Siła Reputacji
    28

a powiedzcie mi jak sie witac z ciotka, ktora widze raz na 2 miesiace? a jak z taka co widze raz na 2 lata? albo z taka co widze ja po raz pierwszy w zyciu?

Love you E. :* sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody Avatar sabinka
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

ja bym jej p odala reke, ale ona sama i tak Cie przyciagnie zeby w policzek pocalowoac 2 czy tam 3 razy jak to ciotki

ksiadz mial mnie na kolanach Kamich Człowiek z aspiracjami Avatar Kamich
    Na DoFo od
    May 2006
    Siła Reputacji
    20

spotkalem sie z przypadkiem ze dziewczyna podala mi reke + dala mi calusa w policzek, tez ciekawe
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Glosujmy na PO efis  - Chcesz mieć z nim dzieci efis  - Chcesz mieć z nim dzieci efis  - Chcesz mieć z nim dzieci efis  - Chcesz mieć z nim dzieci efis  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar efis
    Na DoFo od
    Jan 2006
    Siła Reputacji
    27

Araj przypomniał stary zapomniany temat

http://www.dobreforum.pl/ankiety/498...powitanie.html

Ciekawe, jak na przestrzeni tego czasu (minęło prawie 2 lata) zmieniło się Wasze podejście do tej kwestii - wszyscy jesteś my o te dwa lata starsi - a niektórzy w tym czasie dorośli
    Można dodać ankietę - (na dzień dzisiejszy) i porównać wyniki

Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

u mnie nic sie nie zmienilo w tej kwestii

6b idiota whatever Świecący przykładem whatever Świecący przykładem whatever Świecący przykładem whatever Świecący przykładem Avatar whatever
    Na DoFo od
    Dec 2005
    Siła Reputacji
    28

Cytat Napisał Kamich Zobacz post
    spotkalem sie z przypadkiem ze dziewczyna podala mi reke + dala mi calusa w policzek, tez ciekawe
    o jezucie! w zyciu sie z czyms takim nie spotkalem! napisz do prasy o tym fenomenie

Cytat Napisał sabinka Zobacz post
    ja bym jej p odala reke, ale ona sama i tak Cie przyciagnie zeby w policzek pocalowoac 2 czy tam 3 razy jak to ciotki
    jakis czas temu na obiedzie rodzinnym ciotka mnie nie poznala i sie spytala czy jestem narzeczonym kuzynki hehehe
    nie lubie rodzinnych obiadow i unikam. blee

smoke Świecący przykładem smoke Świecący przykładem smoke Świecący przykładem Avatar smoke
    Na DoFo od
    Feb 2006
    Siła Reputacji
    24

jesli chodzi o calowanie w reke to jak dla mnie mistrzem i nauczycielem jest tu niezrownany kurgan, co boga sie nie boi!

nobody fuck with the jesus

No Gain Without Pain MaT  - Chcesz mieć z nim dzieci MaT  - Chcesz mieć z nim dzieci MaT  - Chcesz mieć z nim dzieci MaT  - Chcesz mieć z nim dzieci MaT  - Chcesz mieć z nim dzieci MaT  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar MaT
    Na DoFo od
    Dec 2005
    Siła Reputacji
    29

On jest najlepszy...

6b idiota mineczka Laureat pokojowej nagrody mineczka Laureat pokojowej nagrody mineczka Laureat pokojowej nagrody mineczka Laureat pokojowej nagrody Avatar mineczka
    Na DoFo od
    Nov 2005
    Siła Reputacji
    29

Cytat Napisał araj Zobacz post
    lubicie być całowane w reke na przywitanie? Ciekawe
    Lubię gdy facet całuje delikatnie tzn muska dloń ale nie cierpie gdy jakis pijany facet chce byc elegancki i po pijaku obslinia reke

Pani Psycholog Ambrozja Wie o co chodzi Ambrozja Wie o co chodzi Avatar Ambrozja
    Na DoFo od
    Apr 2008
    Siła Reputacji
    20

Domyślnie Odp: Czy wy kobietki...

Nie cierpię całowania w rękę. Całkowite dno– jeżeli facet zamiast się schylić podnosi rękę ku górze i cmoka fuuuuuuu. Uważam, że to nie potrzebne.

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)