Frajer do kwadratu,typ kogos nazywa pedalem a sam wyglada jak dziwka meska z lat 80-tych
Teksty ma jak u-boat,pieprzenie o waleniu gruchy.*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Frajer do kwadratu,typ kogos nazywa pedalem a sam wyglada jak dziwka meska z lat 80-tych
Teksty ma jak u-boat,pieprzenie o waleniu gruchy.*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
eeechciał być tak dowcipny jak Cygan ale mu nie wyszło
oja.. Ty pamiętasz lata 80?![]()
e to Ty młoda doopa jesteś
Tak a propo tematu to kierowcy to specyficzna grupa... niby zarabiają calkiem dobrze (podobno) a wyglad i zachowanie mają takie hm... sprzedawałam kiedys jako akwizytor atlasy drogowe. Ulubione miejsce jakie sobie znalazłam to były parkingi dla PKSiarzy... sa tak prosci i naiwni jak dzieci, ze można u nich wszystko schandlować.
wlochy, męska tirówka, kozak z tatuazami, kojarzy mi sie tylko z jedna osoba z tego forum![]()
Jestem chory psychicznie, przepraszam. Mam zespół Tourette'a
ha ha. fakt kolo z tymi lokami wyglada jak dziwka meska i tak samo borysewicz ma te loki.
co nie zmienia faktu, ze wlosi wygladaja i zachowuja sie jak pedaly. szczegolnie te na poludniu wloch, typowe arabstwo.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)