+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Temat: Zimowy Urlop

bywam niegrzeczna wenus High Level wenus High Level wenus High Level wenus High Level wenus High Level wenus High Level
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    30

Domyślnie Zimowy Urlop

Korzystacie z urlopu zima? Nienawidze zimy i nigdy nie bralam pod uwage korzystania z urlopy w takim czasie ale ... No wlasnie , biorac pod uwage ,ze nie pamietam juz jak naprawde wyglada zima bo na pomorzu to tylko przejsciowy stan snieznego blota i prawie natychmiastowej odwilzy ( chyba dlatego takie uczucia do tej pory roku), kusi mnie wyjazd gdzies w gory i mile spedzonego czasu wsrod snieznych krajobrazow . Nawet nabieram ochoty na nauke ( ponoc nigdy nie jest za pozno ) jazdy na nartach , szkoda mi tylko skrocenia urlopu a co za tym idzie mniej wolnego latem No i mam dylemat

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

[SIGPIC][/SIGPIC]

Porządny Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Avatar Porzadny
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

Domyślnie Odp : Zimowy Urlop

zima jest ciekawa jesli jest odpowiednie miejsce i odpowiednia osoba do towarzystwa.
    jak masz okazje to czemu nie. na pewno fajna rzecz taka jazda na nartach. ja nigdy nie jezdzilem.

01010100 Nazwisko Świecący przykładem Nazwisko Świecący przykładem Nazwisko Świecący przykładem Avatar Nazwisko
    Na DoFo od
    Dec 2005
    Siła Reputacji
    26

Wenus pakuj sie i jazda
    W tym roku zapowiada sie ładna zima, od dobrego tygodnia lezy snieg i ani mysli topniec , w najblizszym czasie ma dosypac

Ja jezdzic na nartach tak naprawde zacząłem dwa lata temu a na stoku czesto widze osoby koło pięćdziesiątki ktore stawiaja swoje pierwsze kroki
    oczywiscie na poczatku potrzeba troche samozaparcia - nie znasz zasad i wszystko robi sie siłowo , jazda jest bardzo wyczerpujaca ale z czaem jest lepiej i zaczyna sie prawdziwa ferajda

W zimie trudno dostac sie na nogach gdzies wysoko w góry a widoki naprawde zapierają dech w piersiach ....
    CDN...

Ostatnio edytowane przez Nazwisko ; 20-12-07 o 20:18

bywam niegrzeczna wenus High Level wenus High Level wenus High Level wenus High Level wenus High Level wenus High Level
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    30

Dzieki Nazwa ale juz wiem ,ze nici z mojego wypadu w gory Samochod bedziemy prawdopodobnie zmieniac i cala kasa pojdzie .No coz jak nie w tym roku to za rok ... A juz mi sie marzyl mlody instruktor jazdy
    [SIGPIC][/SIGPIC]

01010100 Nazwisko Świecący przykładem Nazwisko Świecący przykładem Nazwisko Świecący przykładem Avatar Nazwisko
    Na DoFo od
    Dec 2005
    Siła Reputacji
    26

No cóz ... tez zaczyna mi chodzic po głowie zmiana samochodu zaraza jakas czy co ?

Osoby które maja zamiar wybrac sie w góry na urlop, przypominam o takiej miejscowosci jak Krynica - mniejszy tlok niz w zakopanym, fajna atmosfera i naprawde niezłe trasy narciarskie, chcialbym wspomniec równiez o naszych południowych sąsiadach Czechach i słowakach - maja swietne osrodki narciarskie i jeszcze nie slyszalem zeby ktos nie mógł sie znimi dogadac [choc bywa czasem wesoło].

Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    30

Jak mi nie wyjdzie z nartami to zawsze jeszcze mozna na sankach No i rzecz jasna dobre towarzystwo to polowa sukcesu w takich wypadach
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Na DoFo od
    Dec 2005
    Siła Reputacji
    26

Cytat Napisał wenus Zobacz post
    Jak mi nie wyjdzie z nartami to zawsze jeszcze mozna na sankach No i rzecz jasna dobre towarzystwo to polowa sukcesu w takich wypadach
    juz widze jak smigasz na sankach po takiej niezbyt ostraj powiedzmy "niebieskiej' trasie
    wbrew pozorom na nartach jest to zdecydowanie latwiejsze i bezpieczniejsze

Jaki samochodzik wam sie marzy ???

ja zarazilem sie czyms takim

Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    30

Na pewno volkswagen passat ale to dopiero plany , nie chce zapeszac

To volvo Nazwa? Malo sie znam ale fajne
    [SIGPIC][/SIGPIC]

JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek JaMajka Kryształ nie człowiek Avatar JaMajka
    Na DoFo od
    Aug 2007
    Siła Reputacji
    28

Volvo, Volvo

Ja uwielbiam zimowe sporty- narty i skutery sniezne przede wszystkim, a miejsce jakie ja polecam dla takich ktorzy lubia naprawde pojezdzic, dlugie trasy itp- Korbielów

Na DoFo od
    Dec 2005
    Siła Reputacji
    26

Cytat Napisał wenus Zobacz post
    Na pewno volkswagen passat ale to dopiero plany , nie chce zapeszac

To volvo Nazwa? Malo sie znam ale fajne
    Volvo v40, ale to tez plany jak narazie - najwczesniej po wakacjach

Volvo, Volvo

Ja uwielbiam zimowe sporty- narty i skutery sniezne przede wszystkim, a miejsce jakie ja polecam dla takich ktorzy lubia naprawde pojezdzic, dlugie trasy itp- Korbielów
    Korbielów jest ekstra dla kogos kto nastawia sie tylko na narty -deske,
    jak ktos nie jezdzi to zdechnie z nudów zero atrakcji

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)