zima jest ciekawa jesli jest odpowiednie miejsce i odpowiednia osoba do towarzystwa.
jak masz okazje to czemu nie. na pewno fajna rzecz taka jazda na nartach. ja nigdy nie jezdzilem.
Korzystacie z urlopu zima? Nienawidze zimy i nigdy nie bralam pod uwage korzystania z urlopy w takim czasie ale ... No wlasnie , biorac pod uwage ,ze nie pamietam juz jak naprawde wyglada zima bo na pomorzu to tylko przejsciowy stan snieznego blota i prawie natychmiastowej odwilzy ( chyba dlatego takie uczucia do tej pory roku), kusi mnie wyjazd gdzies w gory i mile spedzonego czasu wsrod snieznych krajobrazow . Nawet nabieram ochoty na nauke ( ponoc nigdy nie jest za pozno) jazdy na nartach , szkoda mi tylko skrocenia urlopu a co za tym idzie mniej wolnego latem
No i mam dylemat
![]()
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
[SIGPIC][/SIGPIC]
zima jest ciekawa jesli jest odpowiednie miejsce i odpowiednia osoba do towarzystwa.
jak masz okazje to czemu nie. na pewno fajna rzecz taka jazda na nartach. ja nigdy nie jezdzilem.
Wenus pakuj sie i jazda
W tym roku zapowiada sie ładna zima, od dobrego tygodnia lezy snieg i ani mysli topniec , w najblizszym czasie ma dosypac
Ja jezdzic na nartach tak naprawde zacząłem dwa lata temu a na stoku czesto widze osoby koło pięćdziesiątki ktore stawiaja swoje pierwsze kroki![]()
oczywiscie na poczatku potrzeba troche samozaparcia - nie znasz zasad i wszystko robi sie siłowo , jazda jest bardzo wyczerpujaca ale z czaem jest lepiej i zaczyna sie prawdziwa ferajda
W zimie trudno dostac sie na nogach gdzies wysoko w góry a widoki naprawde zapierają dech w piersiach ....
CDN...
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Nazwisko ; 20-12-07 o 20:18
Dzieki Nazwa ale juz wiem ,ze nici z mojego wypadu w gorySamochod bedziemy prawdopodobnie zmieniac i cala kasa pojdzie
.No coz jak nie w tym roku to za rok ... A juz mi sie marzyl mlody instruktor jazdy
![]()
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
No cóz ... tez zaczyna mi chodzic po głowie zmiana samochoduzaraza jakas czy co ?
Osoby które maja zamiar wybrac sie w góry na urlop, przypominam o takiej miejscowosci jak Krynica- mniejszy tlok niz w zakopanym, fajna atmosfera i naprawde niezłe trasy narciarskie, chcialbym wspomniec równiez o naszych południowych sąsiadach Czechach i słowakach - maja swietne osrodki narciarskie i jeszcze nie slyszalem zeby ktos nie mógł sie znimi dogadac
[choc bywa czasem wesoło].
Jak mi nie wyjdzie z nartami to zawsze jeszcze mozna na sankachNo i rzecz jasna dobre towarzystwo to polowa sukcesu w takich wypadach
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Na pewno volkswagen passatale to dopiero plany , nie chce zapeszac
To volvo Nazwa? Malo sie znam ale fajne![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Volvo, Volvo
Ja uwielbiam zimowe sporty- narty i skutery sniezne przede wszystkim, a miejsce jakie ja polecam dla takich ktorzy lubia naprawde pojezdzic, dlugie trasy itp- Korbielów![]()
Volvo v40, ale to tez plany jak narazie - najwczesniej po wakacjach
Korbielów jest ekstra dla kogos kto nastawia sie tylko na narty -deske,Volvo, Volvo
Ja uwielbiam zimowe sporty- narty i skutery sniezne przede wszystkim, a miejsce jakie ja polecam dla takich ktorzy lubia naprawde pojezdzic, dlugie trasy itp- Korbielów
jak ktos nie jezdzi to zdechnie z nudówzero atrakcji
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)