+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: egzaminy

Porządny Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Avatar Porzadny
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

Domyślnie egzaminy

Qrwa musze sie uczyc. Raz juz oblalem i teraz drugi raz bede podchodzil, a nie chce mi sie. Najgorsze, ze wolaja na to panstwowy i cos kukaja aby nie zrzynac. Ostatnio na betona wpadlem i dzieki temu, ze zle usiadlem. Nie moglem z kwitow jechac.
    Tak bym zaliczyl.

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

czy tak może być siostrzyczko? Indianka High Level Indianka High Level Indianka High Level Indianka High Level Indianka High Level Indianka High Level Avatar Indianka
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    28

Domyślnie Odp : egzaminy

Cytat Napisał Porzadny Zobacz post
    Qrwa musze sie uczyc. Raz juz oblalem i teraz drugi raz bede podchodzil, a nie chce mi sie. Najgorsze, ze wolaja na to panstwowy i cos kukaja aby nie zrzynac. Ostatnio na betona wpadlem i dzieki temu, ze zle usiadlem. Nie moglem z kwitow jechac.
    Tak bym zaliczyl.
    Do książek Nie na DO FO siedziec

Porządny Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Porzadny Kryształ nie człowiek Avatar Porzadny
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

Ja sie ucze. Tylko mam taki styl, ze ucze sie jakiejs czesci tak powiedzmy z 15. 20 minut, a potem odpoczynek krotki rzut na neta i dalej do materialow. Nie moge caly czas wkuwac bo sie mecze. Glowa mnie boli wtedy.

Love you E. :* sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody Avatar sabinka
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

mam tak samo
    jak po 20-30 miknutach nie zrobie sobie chociaz 2-3 przerwy to przez kolejna godzine bede myslala o czyms innym

..... K-A-S-I-A  - Chcesz mieć z nim dzieci K-A-S-I-A  - Chcesz mieć z nim dzieci K-A-S-I-A  - Chcesz mieć z nim dzieci K-A-S-I-A  - Chcesz mieć z nim dzieci K-A-S-I-A  - Chcesz mieć z nim dzieci K-A-S-I-A  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar K-A-S-I-A
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    27

Cytat Napisał Porzadny Zobacz post
    Tak bym zaliczyl.
    a z jakiego to jest przedmiotu?
    u mnie tak bardzo pilnowali na matematyce i fizyce a poza tym było już lepiej.... no może jeszcze oprócz biochemii bo była ustna

6b idiota mineczka Laureat pokojowej nagrody mineczka Laureat pokojowej nagrody mineczka Laureat pokojowej nagrody mineczka Laureat pokojowej nagrody Avatar mineczka
    Na DoFo od
    Nov 2005
    Siła Reputacji
    29

Ja muszę zasilać wodociągi zeby sie czegoś nauczyć (nauka najlepiej mi wchodzi jeżeli siedzę w wannie pełnej wody-piana cisza ....)

Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

Cytat Napisał K-A-S-I-A Zobacz post
    a z jakiego to jest przedmiotu?
    u mnie tak bardzo pilnowali na matematyce i fizyce a poza tym było już lepiej.... no może jeszcze oprócz biochemii bo była ustna
    To nie przedmiot, ja etap szkolny mam juz za soba. Chodzilem najpierw na taki jeden kurs, a pozniej egzamin panstwowy. Komisja to w pewnej czesci nauczyciele akademiccy czy jak to tam ich nazywaja z mojej bylej uczelni.
    Najgorsze jest to, ze trzeba sie uczyc takich glupot, ktore sa zupelnie niepotrzebne, zyciowo niepotrzebne, jakies fale, czestotliwosci, zenada.
    Qrwica bierze jak trzeba sie to nauczyc na egzamin, a potem to moge spokojnie zapomniec. Glownie to chodzi o konkretna obsluge urzadzen, a nie teorie, ktora jest mi niepotrzebna.
    W skrocie to tak jakbym poszedl kupic telefon komorkowy i musialbym wiedziec, ze fale rozchodza sie z niego tam i siam, przechodza tu i tam i dlatego mam lacznosc.
    Komu to potrzebne. Wbijam numer i dzwonie. Mam byc operatorem tego telefonu, a nie konstruktorem.

wszystkoinic Człowiek z aspiracjami
    Na DoFo od
    Jun 2025
    Siła Reputacji
    0

Domyślnie Odp: egzaminy

Jak przypomnę sobie studia, to aż mnie ciarki przechodzą - dobrze, że to już za mną

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia