nie działa
odtwarzacz jest nieaktywny w ogóle
Jeżeli macie ochote powklejac tutaj jakies kawałki mp3 tak,aby był widoczny odtwarzacz i mozna byłoby sobie kliknąc w play...to zróbcie tak:
w tym temacie skopiuj i wpisz kod html:
[HTML]
[/HTML]
NASTęPNIE:
wejdzcie np na strone http://mp3.teledyski.info/index.html?(lub inną z free mp3)
tam wpiszcie interesujący was zespół czy kawałek, np. demono >> otworzy nam sie stronka z kawalkami demono,ja wybieram tę linijke:
nie otwieram jej, klikam na niej prawym przyciskiem myszy i wybieram-kopiuj adres odnośnika, SKOPIOWANY ADRES WKLEJ ZAMIASTKod php:[I]Plik -> Demono-Wszystko jest na sprzedaz [Info: 04:43 | 6,48 MB][/I]
W POWYżSZYM KODZIE HTMLKod php:adres twojej mp3
AKURAT STRONA,KTóRą PODAłEM WPROWADZIłA LIMIT CZASOWY I MOZE POJAWIC SIę GłOSIK INFORMUJąCY NAS O TYM, ALE OCZYWISCIE MOZNA BRAC LINKI MP3 Z INNYCH STRON
da to nam taki efekt:
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
nie działa
odtwarzacz jest nieaktywny w ogóle
dziala dziala
ZLE SKOPIOWALES KOD
nie działa żaden z zapostowanych...
portia: Poisonous Orphan-Reaping Townsfolk-Injuring Abomination or Paramour Offering Rapturous, Thrilling, Intense Affection
mi miekkiego graja po 5 sekundach,mój od razu daje info,zeby spróbowac za 30 sek
mi tez nic nie gra
mi tez nic nie gra
Nie Wiem ,ale Mi Gra Jak Klikne Play Po 5 Sek Ladowania
Nie da sie nawet nacisnąć play
już pisałem że jest nieaktywny ten odtwarzacz, nie da sie nawet suwaka głośności przesunąć
nie rozumiem w czym twój i innych problem, nagralem to(jakosc jak zwykle z dupy,bo nagrywam cyfrówką )
U mnie wygląda ten odtwarzacz inaczej:
Sterowniki jakieś? czy jak?
EDIT: Sprawdziłem po IE i działa, z tym że już nie są to odtwarzacze jak pokazałem wyżej, a odtwarzacze quick time
ten wogóle nie wygląda - zbyt małe okno
portia: Poisonous Orphan-Reaping Townsfolk-Injuring Abomination or Paramour Offering Rapturous, Thrilling, Intense Affection
no to ja juz nie wiem o co biega...nic,tylko viste instalujcie![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)