+ Odpowiedz na ten temat
Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 16 do 30 z 144

Temat: Kobietki

6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level Avatar 6 biegowy
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    35

Domyślnie Odp : Kobietki

Cytat Napisał wenus Zobacz post
    Przesadzasz
    Nie tylko oslabia ale tez powoduje konflikty a pozniej wszystkim jest przykro

Gospodarz araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar araj
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    10

Co do rozwiazania problemu - dla mnie juz jest nieistotny , zrobicie co chcecie ( jak do tej pory )
    JAK DO TEJ PORY????OJ ,TERAZ TY PRZESADZASZ, ZDARZENIE MIALO MIEJSCE WCZORAJ, 1 ZDARZENIE, WCZESNIEJ ZADNYCH NIE BYłO.....

PROBLEM NIEISTOTNY? - JAK MAM ROZUMIEC? CZYLI WSZYSTKO OK, CZY MASZ W DUPIE JUZ BABSKI?

jESZCZE RAZ NAPISZE - ZACHOWAJCIE SIE JAK DOROSLI I POSTANóWCIE CO Z TYM ZROBIC,PONIEWAZ ZDARZENIA NIE MOGE COFNąC...CZY MOżE TERAZ BEDE DOSTAWAL PW - ARAJ,PROSZE WYKASOWAC MóJ PROFIL I WSZYSTKIE MOJE POSTY???

Hija de la luna Karla - samo dobro Karla - samo dobro Karla - samo dobro
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    27

Do Araja... bez argumentow prosze. Uparl sie, ustala swoje pseudo zasady ktorych nie przestrzega.

No ale wolnoc Tomku w swoim domku

bywam niegrzeczna wenus High Level wenus High Level wenus High Level wenus High Level wenus High Level wenus High Level
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    30

Cytat Napisał araj Zobacz post
    JAK DO TEJ PORY????OJ ,TERAZ TY PRZESADZASZ, ZDARZENIE MIALO MIEJSCE WCZORAJ, 1 ZDARZENIE, WCZESNIEJ ZADNYCH NIE BYłO.....

PROBLEM NIEISTOTNY? - JAK MAM ROZUMIEC? CZYLI WSZYSTKO OK, CZY MASZ W DUPIE JUZ BABSKI?

jESZCZE RAZ NAPISZE - ZACHOWAJCIE SIE JAK DOROSLI I POSTANóWCIE CO Z TYM ZROBIC,PONIEWAZ ZDARZENIA NIE MOGE COFNąC...CZY MOżE TERAZ BEDE DOSTAWAL PW - ARAJ,PROSZE WYKASOWAC MóJ PROFIL I WSZYSTKIE MOJE POSTY???
    Dobrze wiec zachowuje sie jak dorosla i podaje tu cytat z dzialu BABSKEGO ( mam nadzieje ,ze osoba ktora to napisalala nie wezmie mi tego za zle ) i to dowodzi tego ,ze nie jest tak jak piszesz ,Araj tylko tak , jak twierdze bylo ustalane na poczatku jego powstania

może zrobimy tak, jeśli uznamy, że chemy kogoś dołączyć do naszej grupy, to zakładamy tutaj temat i składamy swoją propozycję, reszta się wypowada i podejmujemy wspólną decyzję... i te minimum postów - myslę, że 50 w zupełności wystarczy... a jeśli będziemy miały watpliwości po tych 50 - to zawsze możemy nie przyjąć

chyba wystarczy
    [SIGPIC][/SIGPIC]

6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level Avatar 6 biegowy
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    35

Wdzieczne jestescie,facet daje wam rozrywke,zapewnia forum,chce jego rozwoju,placi za nie,milo ze mu sie potraficie odwdzieczyc.

bywam niegrzeczna wenus High Level wenus High Level wenus High Level wenus High Level wenus High Level wenus High Level
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    30

Cytat Napisał 6 biegowy Zobacz post
    Wdzieczne jestescie,facet daje wam rozrywke,zapewnia forum,chce jego rozwoju,placi za nie,milo ze mu sie potraficie odwdzieczyc.
    6B - prosze Cie daruj sobie swoje wywody....
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Gospodarz araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar araj
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    10

ale ja na serio bylem i jestem przekonany,,że tak mialo sie to odbywac, nigdy do glowy mi nioe przyszlo,ze nie przyjmiecie kobiety do kobiet, szanowalem to,ze trzeba czasu,aby upewnic sie,ze np. she to she, a nie klon sterna,który miałby ubaw czytajac babski, dlatego zasada byla taka,że mialyscie sobie plotkowac, a na koncu kasia miala mi napisac,ze she moge juz dolaczyc...jezeli inaczej to rozumialyscie,to przykro,ale zaszlo nieporozumienie, w takim przypadku juz dawno stworzylbym wam po prostu grupę np. "ciumkikumki" i wtedy moglaby w niej do konca naszego albo dofo byc wenus i karla tylko, kolorek czerwony dla pan byl moim pomyslem,którego później powiazalismy z wasza grupa, od poczatku chcialem,aby kazda kobieta wyrózniala sie tym kolorkie, ale ustalilismy,co napisalem wyzej...nie mógłbym inaczej myslec,poniewaz jest awykonalne, aby kobieta miala na dofo kolorek czerwony i nienalezalaby do kobiet...owszem,ale to musialbym utworzyc jeszcze jedna grype - kobiety 2 - i siedziec,pilnowac ,zwracac uwage na płeć rejestrujacych...niestety, troszke za duzo, dofo to nie moja praca, jakbym miał miesiecznie 1 zł dochodu, to juz nazwałbym to praca

Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    10

Dobrze wiec zachowuje sie jak dorosla i podaje tu cytat z dzialu BABSKEGO ( mam nadzieje ,ze osoba ktora to napisalala nie wezmie mi tego za zle ) i to dowodzi tego ,ze nie jest tak jak piszesz ,Araj tylko tak , jak twierdze bylo ustalane na poczatku jego powstania

może zrobimy tak, jeśli uznamy, że chemy kogoś dołączyć do naszej grupy, to zakładamy tutaj temat i składamy swoją propozycję, reszta się wypowada i podejmujemy wspólną decyzję... i te minimum postów - myslę, że 50 w zupełności wystarczy... a jeśli będziemy miały watpliwości po tych 50 - to zawsze możemy nie przyjąć

chyba wystarczy
    widzisz iwonka, gdybym był hujem,to podgladałbym babski i moze wiedziałbym conieco...a tak,powstało nieporozumienie, zostaje mi tylko przeprosic i w takim razie czekam na propozycje jak to rozwiazać,bo mysle,ze to nie jest koniec swiata

Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    30

Cytat Napisał araj Zobacz post
    ale ja na serio bylem i jestem przekonany,,że tak mialo sie to odbywac, nigdy do glowy mi nioe przyszlo,ze nie przyjmiecie kobiety do kobiet, szanowalem to,ze trzeba czasu,aby upewnic sie,ze np. she to she, a nie klon sterna,który miałby ubaw czytajac babski, dlatego zasada byla taka,że mialyscie sobie plotkowac, a na koncu kasia miala mi napisac,ze she moge juz dolaczyc...jezeli inaczej to rozumialyscie,to przykro,ale zaszlo nieporozumienie, w takim przypadku juz dawno stworzylbym wam po prostu grupę np. "ciumkikumki" i wtedy moglaby w niej do konca naszego albo dofo byc wenus i karla tylko, kolorek czerwony dla pan byl moim pomyslem,którego później powiazalismy z wasza grupa, od poczatku chcialem,aby kazda kobieta wyrózniala sie tym kolorkie, ale ustalilismy,co napisalem wyzej...nie mógłbym inaczej myslec,poniewaz jest awykonalne, aby kobieta miala na dofo kolorek czerwony i nienalezalaby do kobiet...owszem,ale to musialbym utworzyc jeszcze jedna grype - kobiety 2 - i siedziec,pilnowac ,zwracac uwage na płeć rejestrujacych...niestety, troszke za duzo, dofo to nie moja praca, jakbym miał miesiecznie 1 zł dochodu, to juz nazwałbym to praca

kolorki juz pasuja , wiec szkoda czasu na pisanie....
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    35

Araj jestes gorszy od Stalina i Hitlera w jednym

Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    10

wiem...ale walcze z tym

..... K-A-S-I-A  - Chcesz mieć z nim dzieci K-A-S-I-A  - Chcesz mieć z nim dzieci K-A-S-I-A  - Chcesz mieć z nim dzieci K-A-S-I-A  - Chcesz mieć z nim dzieci K-A-S-I-A  - Chcesz mieć z nim dzieci K-A-S-I-A  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar K-A-S-I-A
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    27

Wenus WALCZ

pamiętaj:
    "Liga broni, liga radzi, liga nigdy Cię nie zdradzi"

Love you E. :* sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody Avatar sabinka
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

glupi ten caly problem...

Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    30

No dobra , moze zacznijmy od tego ( tak zeby wilk byl syty i owca cala ) ze JaMajka i She zostana chwilowo pozbawione dostepu do Babskiego...
    My to z dziewczynami omowimy , tak na spokojnie.Mam nadzieje ze nikogo nie urazimy - w koncu to tylko jeden z dzialow a poza tym nie jestesmy BETANKI
    Daj nam troche czasu - musza przejsc chrzest bojowy i sprawdzic sie
    Chyba to dobry pomysl?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

6b idiota mineczka Laureat pokojowej nagrody mineczka Laureat pokojowej nagrody mineczka Laureat pokojowej nagrody mineczka Laureat pokojowej nagrody Avatar mineczka
    Na DoFo od
    Nov 2005
    Siła Reputacji
    29

Z tego co wiem wiekszość kobiet z babskiego musi się zgodzić na wstęp innej dziewczyny do babskiego -owszem miałyśmy wątpliwości co do She i na jakiś czas odwlekłyśmy jej wstęp do babskiego -po jakimś czasie gdy np ja uznałam że jednak She nie jest klonem i nie dalej jak 2 tyg temu wróciłam do tego tematu i byłam za wpuszczeniem She do babskiego większośc nie odezwała się nic na ten temat pomimo tego że były w tym czasie na dofo. Dzsiaj wchodząc na dofo jakoś tematu o wstępie Jamajki do babskiego też nie widziałam a jednak Jamajka ma dostęp -czy jakiś temat został usunięty ??

6b a ty kobietą jesteś że tak dzielnie zabierasz głos w tym temacie ?

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)