Hehe zakladam ze tym paniom obsmarowano pupy w damskim i teraz glupio wyszlo![]()
wy sie decydujcie i cos ustalajcie miedzy sobą,bo teraz jest wielki dym,ze dalem jamajce i she kolorek czerwony,czyli przynaleznosc do grupy "KOBIETY", bo chyba one nimi są, a tym samym dalem dostep do waszego babskiego....SłUCHAJCIE, PAMIETAM,JAK USTALALISMY ZASADY - OWSZEM,MI NIE WOLNO KAZDEJ ,KTóRA ZAREJESTRUJE SIE NA DOFO I NAPISZE,ZE JEST RODZAJU żENSKIEGO - DAWAC PRZYNALEZNOSCI DO GRUPY,TYM SAMYM DO DZIALU WASZEGO, JA TO PRZESTRZEGAM...ALE JA PISAłEM-ZE JEZELI DZIEWCZYNA JEST JAKIS CZAS NA DOFO,JEST AKTYWNA TO WLASNIE JEST PO TO GRUPA KOBIETY, ABY KOLOREK,KTóRYM SIE CHARAKTERYZUJE - WYRóżNIAł JA OD FACETóW...BO TAKIE BYłO MOJE PIERWOTNE ZAłOżENIE:WYRóżNIENIE KOBIET KOLOREM
SHE JEST NA DOFO JUZ DłUGO, JAMAJKA -PONAD MIESIąC - OBIE SA AKTYWNE,SA TU CODZIENNIE I CHOCIAZBY Z TEGO TYLKO POWODU,żE Są CZęSTO WIDOCZNE -MI ZALEZY NA TYM,ABY BYłY JAK INNE KOBIETY - CZERWONE
O SHE I JAMAJCE PISALEM Z SHANDOR RANO, KASIA MI ODPISALA,żEBYM JE PRZYłąCZYł WIECZOREM, A ONA DO TEJ PORY Z WAMI POROZMAWIA I EWENTUALNIE USUNIE PLOTECZKI,KTóRE PISALYSCIE NA JEJ TEMAT...TO WSZYSTKO
PRZECIEZ NIE BEDZIECIE TAM W KILKA DZIEWWCZYN DO KONCA, NIE WYOBRAZAM TEZ SOBIE,ZE NP. SHE NIE DOłACZYCIE,PONIEWAZ JEJ NIE LUBICIE - PRZYKRO MI, ALE ZASADA JEST TAKA - WY DECYDUJECIE KIEDY,JA TO SZANUJE, ALE JEZELI PO ROKU NAPISZECIE ,żE NIE PRZYJMUJECIE SHE...TO NIE TAK,NIE O TO W TYM TU CHODzI.....DZIAL KOBIET JEST DLA KOBIET, FACET ZADNY TAM NIE MA WSTęPU, ALE KAZA KOBIETA AKTYWNA NA DOFO POWINNA SIE TAM ZNALEZC*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Hehe zakladam ze tym paniom obsmarowano pupy w damskim i teraz glupio wyszlo![]()
Ja Tez Tak Zakladam...
Araj zapominasz o jednej rzeczy ( dosc istotnej uwazam i mam nadzieje ze dziewczyny sie zgodza ) ,ze pomysl powstania tego dzialu nie byl Twoim pomyslem i juz wowczas zgodziles sie na to ,ze my bedziemy w nim ustalac zasady a nie TY.Mozesz sobie dawac kolorki kobitkom jakie chcesz i wstep gdzie chcesz ale do BABSKIEGO dzialu tylko MY wszystkie dawalysmy ( do tej pory) pozwolenie .Napisze tak - przykro ,ze patrzysz jak zwykle tylko od swojej strony zarzadzajacego tutaj a nie tak jak sie umawialismy...
Widze ,ze nastal jakis czas ukladow - mnie to nie interesi ...
Zawiodla mnie tez troche Shandor ale WASZA decyzja - ja sie dostosuje ale prosze o to o czym pisam Ci na gg
to tylko net - wiem ale dla mnie jesli sa gdzies jakies zasady ( np TWOJ REGULAMIN ) to nalezy ich przestrzegac bo inaczej po co one sa?![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
"Jesli nie ma zadnych problemow to nalezy je stworzyc"
iwonka ,ja sie sprecyzowalem w 1 poscie i do dzis uwazalem,ze tak jest, i teaz uwaga:
JEZELI W TEN SPOSóB PODCHODZICIE DO SPRAWY,TO NIE MA PROBLEMU,NA DOFO MOGE ZALOZYC MILION GRUP, DO KAZDEJ MOZE NALEZEC INNA OSOBA,POWSTANA KLANY I CO NAJWAZNIEJSZE - ZADNA GRUPA NIE BEDZIE WIDZIALA WPISóW INNEJ - ZAJEBISCIE BEDZIE - KAZDY,KTO MA ROZUM DOJDZIE NA PODSTAWIE LOGICZNEGO MYSLENIA DO TEGO,ZE GRUPA KOBIETY TO SA KOBIETY....A W DALSZYM CIAGU NIE ROZUMIE TWOJEGO BóLU....TO,ZE PLOTKOWALYSCIE NA TEMAT JAMAJKI CZY SHE,TO JEST NORMALNE, NA TYM MIEDZY INNYMI POLEGA WASZA "WERYFIKACJA " NOWEJ "CZłONKINI WASZEJ GRUPY,JAMAJKA NA POCZATKU TEZ BYLA UZNANA WSRóD FACETóW JAKO KLON, OD TAMTEJ PORY WIELE SIE WYJASNILO,MIEDZY INNYMI TO,żE NP. JA JESTEM W 1000% PEWNY,żE JEST OSOBA ZA KTóRA SIE PODAJE, TAK SAMO WY TAM W BABSKIM SOBIE PISALYSCIE...ALE JA TU SIE ROZPISUJE NIEPOTRZEBNIE,PONIEWAZ ZASADY BABSKIEGO I CZERWONEGO KOLORKA ZOSTALY INACZEJ ZINTERPRETOWANE PRZEZ NIEKTóRE Z WAS ORAZ PRZEZE MNIE
Nie wyciagaj pochopnych wnioskow , bo problem nie lezy w tym ze ONE juz tam sa tylko w tym w jaki sposob DOSTALY zgode .Ja staram sie przestrzegac jakis regul i uwazam ,ze Araj ( tym bardziej jako admin) powinien rowniez ich przestrzegac.Nie wydaje mi sie zeby wytlumaczenie tego rozmowa z Shandor bylo wystarczajace - to tyle...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Ok, Stało Sie..co Proponujecie? Rozwiazac Babski? Wywalic Babski Z Postami? Ujawnic Babski? Schowac Na Zawsze Babski? Słucham Inteligentnych Propozycji Od Dorosłych Kobiet,które Potrafia Stawic Czoła Problemowi I Próbowac Go Rozwiazać
JA TYLKO POWTóRZE MOJE OCZEKIWANIA: CHCIAłBYM, ABY DO BABSKIEGO TRAFILA KAZDA KOBIETA,KTóRA PO WASZYCH DOCHODZENIACH OKAZE SIę TYM RODZAJEM CZLOWIEKA,CO MA CIPKE...DECYZJE O TERMINIE JEJ PRZYłACZENIA PODEJMUJECIE WY....ALE NIE MOZE MIEC MIEJSCA SYTUACJA,ZE STWIERDZACIE: Tę KOBIETE,MIMO,ZE JEST AKTYWNA NA DOFO OD 3 MIESIECY - MY NIE CHCEMY W BABSKIM
POWTóRZE TAKZE - JEZELI KTóRAS Z WAS(CZY KTóRYS Z WAS) ZAPRAGNIE MIEC SWóJ KąCIK NA DOFO,DO KTóREGO NIKT NIE BEDZIE MIAł WSTEPU - ZADEN PROBLEM, JA TWORZE GRUPE, A POMYSLODAWCA GRUPY SAM DOBIERA OSOBY DO SWOJEGO KółECZKA, SAM NAZYWA GRUPE
Powtorze to co juz pare razy mowilem,dzial babski oslabia cale DOFO,zamiast pisac w babskim mozecie pisac w dzialach tematycznych ktore powinne trafic w gusta i potrzeby tych najbardziej wymagajacyh.
No ale Araj czeka na glosy doroslych kobiet,z checia to przeczytam.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)