+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 8 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 144

Temat: Kobietki

Hybrid View

Gospodarz araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar araj
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    10

Domyślnie Kobietki

wy sie decydujcie i cos ustalajcie miedzy sobą,bo teraz jest wielki dym,ze dalem jamajce i she kolorek czerwony,czyli przynaleznosc do grupy "KOBIETY", bo chyba one nimi są, a tym samym dalem dostep do waszego babskiego....SłUCHAJCIE, PAMIETAM,JAK USTALALISMY ZASADY - OWSZEM,MI NIE WOLNO KAZDEJ ,KTóRA ZAREJESTRUJE SIE NA DOFO I NAPISZE,ZE JEST RODZAJU żENSKIEGO - DAWAC PRZYNALEZNOSCI DO GRUPY,TYM SAMYM DO DZIALU WASZEGO, JA TO PRZESTRZEGAM...ALE JA PISAłEM-ZE JEZELI DZIEWCZYNA JEST JAKIS CZAS NA DOFO,JEST AKTYWNA TO WLASNIE JEST PO TO GRUPA KOBIETY, ABY KOLOREK,KTóRYM SIE CHARAKTERYZUJE - WYRóżNIAł JA OD FACETóW...BO TAKIE BYłO MOJE PIERWOTNE ZAłOżENIE:WYRóżNIENIE KOBIET KOLOREM

SHE JEST NA DOFO JUZ DłUGO, JAMAJKA -PONAD MIESIąC - OBIE SA AKTYWNE,SA TU CODZIENNIE I CHOCIAZBY Z TEGO TYLKO POWODU,żE Są CZęSTO WIDOCZNE -MI ZALEZY NA TYM,ABY BYłY JAK INNE KOBIETY - CZERWONE

O SHE I JAMAJCE PISALEM Z SHANDOR RANO, KASIA MI ODPISALA,żEBYM JE PRZYłąCZYł WIECZOREM, A ONA DO TEJ PORY Z WAMI POROZMAWIA I EWENTUALNIE USUNIE PLOTECZKI,KTóRE PISALYSCIE NA JEJ TEMAT...TO WSZYSTKO

PRZECIEZ NIE BEDZIECIE TAM W KILKA DZIEWWCZYN DO KONCA, NIE WYOBRAZAM TEZ SOBIE,ZE NP. SHE NIE DOłACZYCIE,PONIEWAZ JEJ NIE LUBICIE - PRZYKRO MI, ALE ZASADA JEST TAKA - WY DECYDUJECIE KIEDY,JA TO SZANUJE, ALE JEZELI PO ROKU NAPISZECIE ,żE NIE PRZYJMUJECIE SHE...TO NIE TAK,NIE O TO W TYM TU CHODzI.....DZIAL KOBIET JEST DLA KOBIET, FACET ZADNY TAM NIE MA WSTęPU, ALE KAZA KOBIETA AKTYWNA NA DOFO POWINNA SIE TAM ZNALEZC

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level Avatar 6 biegowy
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    35

Domyślnie Odp : Kobietki

Hehe zakladam ze tym paniom obsmarowano pupy w damskim i teraz glupio wyszlo

Gospodarz araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci araj  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar araj
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    10

Ja Tez Tak Zakladam...

6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level 6 biegowy High Level Avatar 6 biegowy
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    35

Cytat Napisał araj Zobacz post
    Ja Tez Tak Zakladam...
    To nawet fajnie bo teraz bedzie wojna

Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    35

Ja Tez Tak Zakladam...

Czytajac post Wenus zakladam ze bylo to cos pikantnego,co dziwniejsze She i Jamajka chyba nic nie napisaly od czasu dostania "kolorow"

Nyd livet,mens du har det ! Selena Laureat pokojowej nagrody Selena Laureat pokojowej nagrody Selena Laureat pokojowej nagrody Selena Laureat pokojowej nagrody
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    26

Cytat Napisał 6 biegowy Zobacz post
    Czytajac post Wenus zakladam ze bylo to cos pikantnego,co dziwniejsze She i Jamajka chyba nic nie napisaly od czasu dostania "kolorow"
    Malo jednak wiesz bo Jamajka napisala i to sporo

bywam niegrzeczna wenus High Level wenus High Level wenus High Level wenus High Level wenus High Level wenus High Level
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    30

Cytat Napisał 6 biegowy Zobacz post
    Nie wyciagaj pochopnych wnioskow , bo problem nie lezy w tym ze ONE juz tam sa tylko w tym w jaki sposob DOSTALY zgode .Ja staram sie przestrzegac jakis regul i uwazam ,ze Araj ( tym bardziej jako admin) powinien rowniez ich przestrzegac.Nie wydaje mi sie zeby wytlumaczenie tego rozmowa z Shandor bylo wystarczajace - to tyle...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    35

Jakos prawde mowiac to smieszy mnie ten caly problem.

bywam niegrzeczna wenus High Level wenus High Level wenus High Level wenus High Level wenus High Level wenus High Level
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    30

Araj zapominasz o jednej rzeczy ( dosc istotnej uwazam i mam nadzieje ze dziewczyny sie zgodza ) ,ze pomysl powstania tego dzialu nie byl Twoim pomyslem i juz wowczas zgodziles sie na to ,ze my bedziemy w nim ustalac zasady a nie TY.Mozesz sobie dawac kolorki kobitkom jakie chcesz i wstep gdzie chcesz ale do BABSKIEGO dzialu tylko MY wszystkie dawalysmy ( do tej pory) pozwolenie .Napisze tak - przykro ,ze patrzysz jak zwykle tylko od swojej strony zarzadzajacego tutaj a nie tak jak sie umawialismy...
    Widze ,ze nastal jakis czas ukladow - mnie to nie interesi ...
    Zawiodla mnie tez troche Shandor ale WASZA decyzja - ja sie dostosuje ale prosze o to o czym pisam Ci na gg

to tylko net - wiem ale dla mnie jesli sa gdzies jakies zasady ( np TWOJ REGULAMIN ) to nalezy ich przestrzegac bo inaczej po co one sa?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

rece opadaja Hitman Świecący przykładem Hitman Świecący przykładem Hitman Świecący przykładem Avatar Hitman
    Na DoFo od
    Jul 2006
    Siła Reputacji
    25

"Jesli nie ma zadnych problemow to nalezy je stworzyc"

Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    10

iwonka ,ja sie sprecyzowalem w 1 poscie i do dzis uwazalem,ze tak jest, i teaz uwaga:

JEZELI W TEN SPOSóB PODCHODZICIE DO SPRAWY,TO NIE MA PROBLEMU,NA DOFO MOGE ZALOZYC MILION GRUP, DO KAZDEJ MOZE NALEZEC INNA OSOBA,POWSTANA KLANY I CO NAJWAZNIEJSZE - ZADNA GRUPA NIE BEDZIE WIDZIALA WPISóW INNEJ - ZAJEBISCIE BEDZIE - KAZDY,KTO MA ROZUM DOJDZIE NA PODSTAWIE LOGICZNEGO MYSLENIA DO TEGO,ZE GRUPA KOBIETY TO SA KOBIETY....A W DALSZYM CIAGU NIE ROZUMIE TWOJEGO BóLU....TO,ZE PLOTKOWALYSCIE NA TEMAT JAMAJKI CZY SHE,TO JEST NORMALNE, NA TYM MIEDZY INNYMI POLEGA WASZA "WERYFIKACJA " NOWEJ "CZłONKINI WASZEJ GRUPY,JAMAJKA NA POCZATKU TEZ BYLA UZNANA WSRóD FACETóW JAKO KLON, OD TAMTEJ PORY WIELE SIE WYJASNILO,MIEDZY INNYMI TO,żE NP. JA JESTEM W 1000% PEWNY,żE JEST OSOBA ZA KTóRA SIE PODAJE, TAK SAMO WY TAM W BABSKIM SOBIE PISALYSCIE...ALE JA TU SIE ROZPISUJE NIEPOTRZEBNIE,PONIEWAZ ZASADY BABSKIEGO I CZERWONEGO KOLORKA ZOSTALY INACZEJ ZINTERPRETOWANE PRZEZ NIEKTóRE Z WAS ORAZ PRZEZE MNIE

Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    30

iwonka ,ja sie sprecyzowalem w 1 poscie i do dzis uwazalem,ze tak jest, i teaz uwaga:

JEZELI W TEN SPOSóB PODCHODZICIE DO SPRAWY,TO NIE MA PROBLEMU,NA DOFO MOGE ZALOZYC MILION GRUP, DO KAZDEJ MOZE NALEZEC INNA OSOBA,POWSTANA KLANY I CO NAJWAZNIEJSZE - ZADNA GRUPA NIE BEDZIE WIDZIALA WPISóW INNEJ - ZAJEBISCIE BEDZIE - KAZDY,KTO MA ROZUM DOJDZIE NA PODSTAWIE LOGICZNEGO MYSLENIA DO TEGO,ZE GRUPA KOBIETY TO SA KOBIETY....A W DALSZYM CIAGU NIE ROZUMIE TWOJEGO BóLU....TO,ZE PLOTKOWALYSCIE NA TEMAT JAMAJKI CZY SHE,TO JEST NORMALNE, NA TYM MIEDZY INNYMI POLEGA WASZA "WERYFIKACJA " NOWEJ "CZłONKINI WASZEJ GRUPY,JAMAJKA NA POCZATKU TEZ BYLA UZNANA WSRóD FACETóW JAKO KLON, OD TAMTEJ PORY WIELE SIE WYJASNILO,MIEDZY INNYMI TO,żE NP. JA JESTEM W 1000% PEWNY,żE JEST OSOBA ZA KTóRA SIE PODAJE, TAK SAMO WY TAM W BABSKIM SOBIE PISALYSCIE...ALE JA TU SIE ROZPISUJE NIEPOTRZEBNIE,PONIEWAZ ZASADY BABSKIEGO I CZERWONEGO KOLORKA ZOSTALY INACZEJ ZINTERPRETOWANE PRZEZ NIEKTóRE Z WAS ORAZ PRZEZE MNIE
    No to bardzo mnie martwi Twoja krotka pamiec i proba zwalenia tego na zla interpretacje , a moze ktoras napisze czy faktycznie wystarczy byc dziewczyna zeby sie dostac do Babkiego

Co do rozwiazania problemu - dla mnie juz jest nieistotny , zrobicie co chcecie ( jak do tej pory )
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    10

Cytat Napisał wenus Zobacz post
    Co do rozwiazania problemu - dla mnie juz jest nieistotny , zrobicie co chcecie ( jak do tej pory )
    JAK DO TEJ PORY????OJ ,TERAZ TY PRZESADZASZ, ZDARZENIE MIALO MIEJSCE WCZORAJ, 1 ZDARZENIE, WCZESNIEJ ZADNYCH NIE BYłO.....

PROBLEM NIEISTOTNY? - JAK MAM ROZUMIEC? CZYLI WSZYSTKO OK, CZY MASZ W DUPIE JUZ BABSKI?

jESZCZE RAZ NAPISZE - ZACHOWAJCIE SIE JAK DOROSLI I POSTANóWCIE CO Z TYM ZROBIC,PONIEWAZ ZDARZENIA NIE MOGE COFNąC...CZY MOżE TERAZ BEDE DOSTAWAL PW - ARAJ,PROSZE WYKASOWAC MóJ PROFIL I WSZYSTKIE MOJE POSTY???

Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    30

JAK DO TEJ PORY????OJ ,TERAZ TY PRZESADZASZ, ZDARZENIE MIALO MIEJSCE WCZORAJ, 1 ZDARZENIE, WCZESNIEJ ZADNYCH NIE BYłO.....

PROBLEM NIEISTOTNY? - JAK MAM ROZUMIEC? CZYLI WSZYSTKO OK, CZY MASZ W DUPIE JUZ BABSKI?

jESZCZE RAZ NAPISZE - ZACHOWAJCIE SIE JAK DOROSLI I POSTANóWCIE CO Z TYM ZROBIC,PONIEWAZ ZDARZENIA NIE MOGE COFNąC...CZY MOżE TERAZ BEDE DOSTAWAL PW - ARAJ,PROSZE WYKASOWAC MóJ PROFIL I WSZYSTKIE MOJE POSTY???
    Dobrze wiec zachowuje sie jak dorosla i podaje tu cytat z dzialu BABSKEGO ( mam nadzieje ,ze osoba ktora to napisalala nie wezmie mi tego za zle ) i to dowodzi tego ,ze nie jest tak jak piszesz ,Araj tylko tak , jak twierdze bylo ustalane na poczatku jego powstania

może zrobimy tak, jeśli uznamy, że chemy kogoś dołączyć do naszej grupy, to zakładamy tutaj temat i składamy swoją propozycję, reszta się wypowada i podejmujemy wspólną decyzję... i te minimum postów - myslę, że 50 w zupełności wystarczy... a jeśli będziemy miały watpliwości po tych 50 - to zawsze możemy nie przyjąć

chyba wystarczy
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    10

Cytat Napisał wenus Zobacz post
    Dobrze wiec zachowuje sie jak dorosla i podaje tu cytat z dzialu BABSKEGO ( mam nadzieje ,ze osoba ktora to napisalala nie wezmie mi tego za zle ) i to dowodzi tego ,ze nie jest tak jak piszesz ,Araj tylko tak , jak twierdze bylo ustalane na poczatku jego powstania

może zrobimy tak, jeśli uznamy, że chemy kogoś dołączyć do naszej grupy, to zakładamy tutaj temat i składamy swoją propozycję, reszta się wypowada i podejmujemy wspólną decyzję... i te minimum postów - myslę, że 50 w zupełności wystarczy... a jeśli będziemy miały watpliwości po tych 50 - to zawsze możemy nie przyjąć

chyba wystarczy
    widzisz iwonka, gdybym był hujem,to podgladałbym babski i moze wiedziałbym conieco...a tak,powstało nieporozumienie, zostaje mi tylko przeprosic i w takim razie czekam na propozycje jak to rozwiazać,bo mysle,ze to nie jest koniec swiata

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)