Każdy ma swój ideałC30 może i pasuje bardziej do kobiety ale nigdzie nie jest napisane tylko dla kobiet
Moim zdaniem to bardzo ekonomiczne i doskonale nadające się na miasto cacko dla Każdego!
Każdy ma swój ideałC30 może i pasuje bardziej do kobiety ale nigdzie nie jest napisane tylko dla kobiet
Moim zdaniem to bardzo ekonomiczne i doskonale nadające się na miasto cacko dla Każdego!
Vauxhall Corsa srebrny, bez szalu. Auto 6B bardzo dobre, swieci sie zajebiscie, generalnie duzy plus.
Jezus was kocha
Dzieki :-) No a teraz moj przepis :
-Auto jest calkiem nowe
-samochod jest woskowany 1-2 razy na miesiac
-nigdy nie parkuje w centrach handlowych obok kogos zeby mi nie zagieli niczego
-ogolnie to mam satysfakcje gdy moj samochod jest czysty jak lza
Zalaczam zdjecie po woskowaniu,jezeli ktos jest zainteresowany procesem to z checia wyjasnie.
![]()
felgi tylko wieksze i niższe profile gum - piekne autko
w czwartek odbieramhttp://www.motornews.at/cms/upload/b..._edition_4.jpg
A czekam na losowanie lotto i kupuję![]()
C30 ekonomiczne i bezpieczne auto wg rankingów publikowanych w prasie motoryzacyjnej.
Nudny juz jestes leszczu z tym volvo
Jezus was kocha
Przypomnialo mi sie jak ten burak dostal ciegi, nie ma jazdy bez gwiazdy !!! CLS500 z pakietem AMG![]()
Uploaded with ImageShack.us
Dobrze, ze nie mam kompleksów bo bym inaczej pod takim mesiem sie nie lansowała... a tak to na chwilę obecną jeżdżę czymś takim (po znajomosci, w dobrym stanie za 2,500zł sie trafiła i tyle):
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)