w sprawie CB odezwij sie do mnie na PW a podesle ci kogos, kto sie tym zajmuje.
Moze jakiegos GPS chca ?![]()
Znajomi chca sobie zainstalowac w samochodach - zapłacili ostatno troche mandatów
Co warto kupic - tak jak pisałem ma to byc używane do ustalania gdzie akurat jest ustawiony radar ???*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
w sprawie CB odezwij sie do mnie na PW a podesle ci kogos, kto sie tym zajmuje.
Moze jakiegos GPS chca ?![]()
Jestem chory psychicznie, przepraszam. Mam zespół Tourette'a
Bede wdzieczny![]()
odbierz PW
Jestem chory psychicznie, przepraszam. Mam zespół Tourette'a
Uniden 520 (uwaga na homologację) + antena na uchwyt (najlepiej do klapy tylnej) Lemm AT 2001 turbo lub president WA-27. Ewentualnie jakakolwiek na uchwyt od 145cm wzwyż. Jak chcesz tanio to cobra 19DX + Lemm AT 109 SSTAR. Generalnie anteny na magnes odradzam i radia TTI (zbyt czułe)
kupiłem z polecenia cb-radiowca,miało być średniej klasy i niedrogie + antena:
http://www.allegro.pl/item219550392_..._100_wtyk.html
mam od czerwca zapłaciłem 400 zł sprawuje sie idealnie,polecam![]()
Motylka odkręcasz i zabierasz do domu antenę. Lepiej niż magnes z kablem taszczyć za każdym razem (i nie rysuje karoserii). Zysk z jest nieco większy niż 15%, przy nadawaniu nawet dużo większy. Co do ceny to unideny mogę dostawać na sklep za mniej niż 300 zł brutto (pozbywają się ze względu na problem z homolgoacją). A jeżeli chodzi o tą aukcję to rozwala mnie dodana antenka - 20 zł kosztuje u dystrybutora, a jej efektywny zasięg to jakieś 300m![]()
tu musze przyznac racje tiborowi,zysk jest znacznie wiekszy, miałem takie i takie(zreszta heniu wiesz
), a zestrojenie jest bardzo wazne, tylko chyba teraz kazda antena ma juz oryginalnie dociety kabel
po cha wam homologacja?
Nadszedl czas zeby zaczac sie wstydzic
A niby w imię czego?Co to za metoda?Dlaczego ja mam ponosić konsekwencje tego że ktoś jest źle wychowany?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)