jakis dodge albo moze mitsubishi, wnioskuje po wygladzie kierownicy wiem ze glupio ale co na to poradze
kupilem sobie na niedzielne pikniki
![]()
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
jakis dodge albo moze mitsubishi, wnioskuje po wygladzie kierownicy wiem ze glupio ale co na to poradze
[SIGPIC][/SIGPIC]
saab? Wiem ze zawsze kochales swojego mondziaka ale to na forda mi nie wyglada.
to moze ford jakis?
powiedz jeszcze co to za biale cos pomiedzy deska rozdzielcza a kierownica wygladajace jak katomierz![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
biegi
wtf? przeciez to niewygodne
nie wyobrazam sobie przy bardziej dynamicznej jezdzie siegac lewa albo prawa reka za kierownice, odruchowo reka szlaby mi do drazka zmiany biegow
ale dzieki za podpowiedz to by mi mowilo ze mozliwe ze to jakis amerykanski, moze chevrolet?
na kierownicy jest jakas krotka nazwa, chyba ze tam jest napisane "airbag"
moze to buick jakis nowszy?
[SIGPIC][/SIGPIC]
taki ma tył:
![]()
a takie felgi
![]()
alusy jak od forda c-max, albo od lamborghini
a wydech bardziej pasuje mi do jakiegos fiata punto po dres-tuningu albo tez do lamborghini
chcialem tez juz powiedziec ze to moze jakis volksvagen ale teraz tak nie powiem
[SIGPIC][/SIGPIC]
cos czuje ze ta trojka ludzi tam stoi nieprzypadkowo, a w lusteku tez ktos tam jest nie bez powodu, sprobuje zgadnac za 12 godzin
[SIGPIC][/SIGPIC]
Syrenka 205 Lux Torpeda Automatic
Nadszedl czas zeby zaczac sie wstydzic
A niby w imię czego?Co to za metoda?Dlaczego ja mam ponosić konsekwencje tego że ktoś jest źle wychowany?
Od razu wiedzialem ze Lamborghini![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)