Nie wiem ale pewnie nie. Wszystko to fake.
Natomiast Przybylska![]()
przeczytalam to przed chwila i smiac mi sie zachcialo
http://www.dziennik.pl/Default.aspx?...rticleId=54309
Oglądając reklamy z pięknymi gwiazdami, zazdrościsz im aksamitnej cery i głębokiego spojrzenia? Niepotrzebnie się zadręczasz. Nikt nie jest doskonały. Nawet Penelope Cruz. W reklamie mascary aktorka wystąpiła w sztucznych rzęsach, które miały potęgować efekt kosmetyku.
Z powodu reklamy z hiszpańską pięknością firma kosmetyczna L'Oreal otrzymała właśnie reprymendę od Advertising Standards Authority (ASA). Uznano, że koncern wprowadził kobiety w błąd.
Penelope Cruz w reklamie L'Oreal
Mascara, która według producenta miała zapewniać wydłużenie rzęs do 60 proc. i - jak tłumaczyła w reklamie Cruz - dawać "astronomiczny" efekt, w rezultacie wywołała jedynie kosmiczny skandal. Koncern musiał wycofać reklamę oraz zobowiązać się, że jeśli w przyszłości będzie posiłkował się sztucznymi rzęsami lub podobnego typu akcesoriami, poinformuje o tym klientów.
Shot at 2007-07-26
a co z pozostalymi reklamami maskar?? to niby naturalne sa?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-g1tTLrn0OM*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
[SIGPIC][/SIGPIC]
Nie wiem ale pewnie nie. Wszystko to fake.
Natomiast Przybylska![]()
i tak oszukuja te biedne kobietki
dlatego najlepiej miec dlugie wlasne
przybylska to nie loser, to fajna dziewczyna z gdyni !![]()
to lepiej sztuczne rzęsy czy komputerowo powiększane? Za pierwsze trzeba przepraszać a za 2gie już nie?zabawne.
większosc tuszy i tak makabrycznie skleja rzęsy . ;>
dobrze, ze ja ze swoich jestem zadowolona.
nie wiem nawet
ale z mojego liceum![]()
ja mam za długie rzesyprzez co nie moge nosic takich okularów jakie bym chciał....rzesami rysuje po szkałch
![]()
a jesli chodzi o przybylską.....hmmmw sumie fajna dupeczka....ale sprawia wrazenie słodkiej idiotki... a jako oaktorka kompletnie mi juz nie pasi![]()
DOBRY SEX TO TAKI PO KTÓRYM SASIEDZI PALĄ PAPIEROSA!
ただ、実際に不倫としてバレるのは1ヶ月以上の長い交際、
przybylska - ladniusia buzka ale zero talentu ( no i ten glos)
penelope - brzydal ale talent ma![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Od Penelope jest ladniejsza jej siostra.
Przybylska pewnie chleje jabole.![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)