w garnku
"Motocykl jako karawan, wystrzeliwanie prochów zmarłej osoby przy użyciu fajerwerków – to oferta nowoczesnych usług pogrzebowych dla Kościołów, której będą mogły przyjrzeć się w najbliższych dniach w Wielkiej Brytanii."
http://wiadomosci.onet.pl/1386828,2679,kioskart.html
"Dlaczego ktoś, kto kochał motocykle, ma w swą ostatnią drogę jechać samochodem?"
Czyli trupa na motorze posadzą
Ciekawe jaki by mi wymyślili pogrzeb?*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
w garnku
Jako, że zajmuję się chemią, między innymi pirotechniką, to opcja z fajerwerkami by mi pasowala
2Cu + 2Al -> 2Au + Cl2
Polakow maja w butelke nabijac
ja chce by w doniczce z ziemą i moimi prochami w stosunku 1:1 wyrosła ganja
jesteś daremny
get fuck off
ja bym chciał aby ze mnie zrobiono kakao i zeby je wypiła pamela
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.• R I C Z I
Osobiście odrzucają mnie cmentarzyska i te wypasione pomniki. Dziś może to się zmienia i już panie w święto zmarłych nie robią rewii mody. Myślę sobie, że najwłaściwsze by było poddać się kremacji po śmierci i jakaś mała tabliczka gdzieś w murze.. Najważniejsza jest, pamięc o człowieku.
„Gdy patrzę na grobowce wielkich, umiera we mnie wszelkie uczucie zazdrości; gdy czytam epitafia pięknych – odchodzą pragnienia nad miarę; kiedy na grobowcu widzę żal rodziców, serce topnieje mi ze współczucia; gdy widzę nagrobek rodziców, myślę nad próżnym żalem za tymi, za którymi wkrótce podążymy; gdy widzę królów leżących obok tych, co ich usunęli, gdy dostrzegam obok siebie rywali słowa lub świętobliwych mężów, co dzielili świat sporami i dysputami, rozmyślam ze smutkiem i zdziwieniem o małych rywalizacjach, frakcjach debatach ludzkości. Gdy czytam daty na nagrobkach tych, co umarli wczoraj, i tych - sześćset lat temu, myślę o wielkim dniu – „ gdy zjawimy się wszyscy i będziemy współcześni” – Joseph Addison
hej chłopaku! http://www.youtube.com/watch?v=32l7EqHGrE4
Polecam Wam wszystkim sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę profesjonalnego zakładu kamieniarskiego, który w ofercie posiada kamieniarstwo cmentarne oraz budowlane, w tym np. nagrobki Chorzów . Sam skorzystałem z ich oferty i jestem bardzo zadowolony z wykonanej przez nich pracy.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)