+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Temat: always coca-cola

smoke Świecący przykładem smoke Świecący przykładem smoke Świecący przykładem Avatar smoke
    Na DoFo od
    Feb 2006
    Siła Reputacji
    24

Domyślnie always coca-cola

no wlasnie tez tak mam czasami jak sie coli napije, ale nie jakiejs tam byle jakiej - mam na mysli ta z malej puszki (0,33 l) albo jeszcze lepiej z butelki, szklo, 0,2 l, metalowy kapsel, dobrze schlodzona i najlepiej na raz.

coraz wiecej jest natomiast coli w plastikach, pol-, calo- lub wielolitrowej - ta z smakuje jak pomyje dla swin i, moim zdaniem nie powinna byc oferowana koneserom i znawcom, moze bowiem przyprawic o palpitacje zoladka i sraczke. powinna byc serwowana tylko na peryferiach dobrego smaku i w przytulkach dla ofiar m. jacksona.

always coca-cola (ale ta w malych opakowaniach, max 0,33 l)

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

nobody fuck with the jesus

Love you E. :* sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody Avatar sabinka
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

Domyślnie Odp : always coca-cola

w sumie jak tak pomyslalam...... co w tym jest
    ale moze to dlatego ze smoke to moj idol

SPAMER stern Wie o co chodzi stern Wie o co chodzi Avatar stern
    Na DoFo od
    Aug 2006
    Siła Reputacji
    25

Odkąd przezuciem sie na cole ligt schudłem kilka kilo bez zadnej diety z 93 kg na 87 To sie ceni bo w zimie dobijałem do 100

A tak w ogóle to musze skonczyc pić ten syf ! Ale uzalezniony jestem :]

6b idiota mineczka Laureat pokojowej nagrody mineczka Laureat pokojowej nagrody mineczka Laureat pokojowej nagrody mineczka Laureat pokojowej nagrody Avatar mineczka
    Na DoFo od
    Nov 2005
    Siła Reputacji
    29

Cytat Napisał smoke Zobacz post

no wlasnie tez tak mam czasami jak sie coli napije, ale nie jakiejs tam byle jakiej - mam na mysli ta z malej puszki (0,33 l) albo jeszcze lepiej z butelki, szklo, 0,2 l, metalowy kapsel, dobrze schlodzona i najlepiej na raz.
    Czyli żeby sie fajniej bekało (czyt gyrcało ,odbijało) lepiej pić z mniejszych opakowań?
    Coca coli w ciągu roku wypiję nie więcej niz 5 litrów ,natomiast Pepsi nie pijam wogóle od czasu gdy po wypiciu chodziłam na kolanach z powodu bólu brzucha(od tego czasu jeszcze sie nie napiłam się Pepsi-a minęło już dobrych 6 lat )

smoke Świecący przykładem smoke Świecący przykładem smoke Świecący przykładem Avatar smoke
    Na DoFo od
    Feb 2006
    Siła Reputacji
    24

Cytat Napisał mineczka Zobacz post
    Czyli żeby sie fajniej bekało (czyt gyrcało ,odbijało) lepiej pić z mniejszych opakowań?
    Coca coli w ciągu roku wypiję nie więcej niz 5 litrów ,natomiast Pepsi nie pijam wogóle od czasu gdy po wypiciu chodziłam na kolanach z powodu bólu brzucha(od tego czasu jeszcze sie nie napiłam się Pepsi-a minęło już dobrych 6 lat )

naturalnie po to, zeby sie lepiej odbijalo - komu pierwsza chwalka, temu pierwsza palka, jak to sie mowi, i smakuje tak, jak smakowac powinna. mysle tez, ze powinna byc dostepna tyklo w aptekach i na recepte - nektar i ambrozja w jednej osobie, o pardon - butelce, chcialem napisac, laski! ma to zwiazek z zawartoscia co2 i cukru w cukrze. jesli chodzi o pepsi to i tak mialas szczescie - kilku 6-ciolatkow tez cierpialo na bole brzucha, tylko troche dalej - 40 cm albo z siedem metrow - jak kto woli i zalezy od lekarza - externista albo internista. bylo o tym w gazetach. ci 6-ciolatkowie maja teraz juz z lat dwanascie, ciekawe, czy dalej pija pepsi?
    nobody fuck with the jesus

6b idiota mineczka Laureat pokojowej nagrody mineczka Laureat pokojowej nagrody mineczka Laureat pokojowej nagrody mineczka Laureat pokojowej nagrody Avatar mineczka
    Na DoFo od
    Nov 2005
    Siła Reputacji
    29

Cytat Napisał smoke Zobacz post
    naturalnie po to, zeby sie lepiej odbijalo - komu pierwsza chwalka, temu pierwsza palka, jak to sie mowi, i smakuje tak, jak smakowac powinna. mysle tez, ze powinna byc dostepna tyklo w aptekach i na recepte - nektar i ambrozja w jednej osobie, o pardon - butelce, chcialem napisac, laski! ma to zwiazek z zawartoscia co2 i cukru w cukrze. jesli chodzi o pepsi to i tak mialas szczescie - kilku 6-ciolatkow tez cierpialo na bole brzucha, tylko troche dalej - 40 cm albo z siedem metrow - jak kto woli i zalezy od lekarza - externista albo internista. bylo o tym w gazetach. ci 6-ciolatkowie maja teraz juz z lat dwanascie, ciekawe, czy dalej pija pepsi?
    Już nic nie rozumiem -mam płakć czy się śmiać ?

Sentyment ma szeroki odbyt ełe piotruś Wyborca PISu Avatar ełe piotruś
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    0

małe puszki 0.33ml sa dla cieniaży - dla hardkorowców sa 2litrowe butelki, jak cola dobrze schłodzona to jest sukces. mały litraż nie wchodzi w gre.
    Che confusione, sarà perché ti amo
    è un emozione, che cresce piano piano
    stringimi forte e stammi più vicino
    se ci sto bene, sarà perché ti amo.
    Io canto al ritmo del dolce tuo respiro
    è primavera, sarà perché ti amo
    cade una stella, ma dimmi dove siamo
    che te ne frega, sarà perché ti amo.
    e vola vola si sa, sempre più in alto si va
    e vola vola con me, il mondo è matto perché
    e se l'amore non c'è
    basta una sola canzone, per far confusione
    fuori e dentro di te.

alkohol osłabia twoje zęby!

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)