w sumie jak tak pomyslalam...... co w tym jest
ale moze to dlatego ze smoke to moj idol![]()
no wlasnie tez tak mam czasami jak sie coli napije, ale nie jakiejs tam byle jakiej - mam na mysli ta z malej puszki (0,33 l) albo jeszcze lepiej z butelki, szklo, 0,2 l, metalowy kapsel, dobrze schlodzona i najlepiej na raz.
coraz wiecej jest natomiast coli w plastikach, pol-, calo- lub wielolitrowej - ta z smakuje jak pomyje dla swin i, moim zdaniem nie powinna byc oferowana koneserom i znawcom, moze bowiem przyprawic o palpitacje zoladka i sraczke. powinna byc serwowana tylko na peryferiach dobrego smaku i w przytulkach dla ofiar m. jacksona.
always coca-cola (ale ta w malych opakowaniach, max 0,33 l)*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
nobody fuck with the jesus
w sumie jak tak pomyslalam...... co w tym jest
ale moze to dlatego ze smoke to moj idol![]()
Odkąd przezuciem sie na cole ligt schudłem kilka kilo bez zadnej diety z 93 kg na 87To sie ceni bo w zimie dobijałem do 100
A tak w ogóle to musze skonczyc pić ten syf ! Ale uzalezniony jestem :]
Czyli żeby sie fajniej bekało (czyt gyrcało ,odbijało) lepiej pić z mniejszych opakowań?![]()
Coca coli w ciągu roku wypiję nie więcej niz 5 litrów ,natomiast Pepsi nie pijam wogóle od czasu gdy po wypiciu chodziłam na kolanach z powodu bólu brzucha(od tego czasu jeszcze sie nie napiłam się Pepsi-a minęło już dobrych 6 lat )
naturalnie po to, zeby sie lepiej odbijalo - komu pierwsza chwalka, temu pierwsza palka, jak to sie mowi, i smakuje tak, jak smakowac powinna. mysle tez, ze powinna byc dostepna tyklo w aptekach i na recepte - nektar i ambrozja w jednej osobie, o pardon - butelce, chcialem napisac, laski! ma to zwiazek z zawartoscia co2 i cukru w cukrze. jesli chodzi o pepsi to i tak mialas szczescie - kilku 6-ciolatkow tez cierpialo na bole brzucha, tylko troche dalej - 40 cm albo z siedem metrow - jak kto woli i zalezy od lekarza - externista albo internista. bylo o tym w gazetach. ci 6-ciolatkowie maja teraz juz z lat dwanascie, ciekawe, czy dalej pija pepsi?
nobody fuck with the jesus
małe puszki 0.33ml sa dla cieniaży - dla hardkorowców sa 2litrowe butelki, jak cola dobrze schłodzona to jest sukces. mały litraż nie wchodzi w gre.
Che confusione, sarà perché ti amo
è un emozione, che cresce piano piano
stringimi forte e stammi più vicino
se ci sto bene, sarà perché ti amo.
Io canto al ritmo del dolce tuo respiro
è primavera, sarà perché ti amo
cade una stella, ma dimmi dove siamo
che te ne frega, sarà perché ti amo.
e vola vola si sa, sempre più in alto si va
e vola vola con me, il mondo è matto perché
e se l'amore non c'è
basta una sola canzone, per far confusione
fuori e dentro di te.
alkohol osłabia twoje zęby!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)