git
jakos mi sie udało poustawiac i mam wyniki ,które mnie juz nie niepokoją,obecnie pracuje emule i utorrent(utorrenta zainstalowałem z 2 godziny temu) jednoczesnie i tak to wyglada(chyba może być?)
![]()
git
portia: Poisonous Orphan-Reaping Townsfolk-Injuring Abomination or Paramour Offering Rapturous, Thrilling, Intense Affection
no,ale sie rozszalało, utorrent dochodzi do 400![]()
protokol maskowania banuje automatycznie niepozadane elementy![]()
że co?
portia: Poisonous Orphan-Reaping Townsfolk-Injuring Abomination or Paramour Offering Rapturous, Thrilling, Intense Affection
A kto wie co to za ciecie daja te glupie komenty na emule typu:
download HyperMule - fastest eMule ever!!!
I co to w ogole jest?
to jest spam nt. leecherskiego moda
wpisz sobie HyperMule do filtra blokowanych wiadomości Messages & Comments (kolejne frazy oddzielaj |) i z głowy
Tak podejrzewalem. Tylko nie wiem czemu musza sie tak reklamowac. Przy okazji dawac czerwone. Dziwne kroliki.
Jaki net macie? Ja mam 1 Mbit w Net24 i eMule "nagina" z maksymalną prędkością na standardowych ustawieniach.
mam modem 56K podkrecony do 128kb, w dobre dni to sciaga okolo 500kb/sec, a jak w koncu bede mial kabla to bedzie szybciej.
Nadszedl czas zeby zaczac sie wstydzic
A niby w imię czego?Co to za metoda?Dlaczego ja mam ponosić konsekwencje tego że ktoś jest źle wychowany?
a komu by się chciało do Australii tego kabla ciągnąć...
zboczeniec
Serwery donkey'a wylaczyli i jeszcze kilka innych chyba.
Ktos sie orientuje gdzie teraz mozna siedziec?
Aktualnie tylko z Kada mozna korzystac.
i wystarczy![]()
aaa
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)