Przykro mi, wokalista mi się nie podoba, wole wokalistki![]()
Posłuchać czy jest ktoś jeszcze o podobnych gustach ??
Wpisywać się !! Mam nadzieje że nie jestem sam ;-)*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Street racing is not a crime !? Well...it is but fuck it !!
Przykro mi, wokalista mi się nie podoba, wole wokalistki![]()
2Cu + 2Al -> 2Au + Cl2
Dla mnie to tandeta. Co to w ogole za rodzaj muzyki?
Bo graja na gitarach plus jakies podrygi hip-hopowe, gosc cos sepleni. W sumie nie wiadomo o co tam chodzi.
Slaby numer.
hehe ale tu chodzi o przekaz !!
Żeby przypadkiem Gores tego nei przeniósł albo nie zamknął napisze tak:
Ze temat powinien sie nazywać :
Co myślicie o wyrażaniu swoich odczuć do czego kolwiek przez Muzykę !!
Jeżeli się jest za albo przeciw zawsze można to zaśpiewać.
Co do Kapeli to chłopaki zaczęli grać jak Ciebie jeszcze na świecie nie było, a Hip-Hop nie istniał jeszcze wiele lat.
Jaki rodzaj muzyki oni grają wkleiłem poniżej:
Suicidal Tendencies are an American hardcore punk band, formed in 1982 in Venice, California. Throughout their career, their genre has changed many times, from funk metal to hardcore punk and even thrash metal.
Ta akurat piosenka to jest Funk Metal...
Pewnie twoje preferencje muzyczne to to o czym on tam śpiewa ;-)
Ostatnio edytowane przez juSta ; 16-06-07 o 17:46
Suicidal Tendencies ,chyba mialme nawet kasete tego,ale takich slabych cukierkowych numerow tam raczej nie bylo.no i ubieraja sie jak... ,eee,szkoda gadac.
z dawnych lat pamietam victims family i assassin of god ,aLE to jakis jazzcore jest.
MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ
A teraz mi powiedz skad Ty niby wiesz ile mam lat?
I dalej podtrzymujesz, ze zaczeli grac jak mnie na swiecie nie bylo?
Co do przekazu to juz kiedys pisalem nawet na forum. Nie interesuje mnie nikogo przekaz. Niech sobie cos tam przekazuja. Bo niby co ma mnie interesowac zdanie jakis nacpanych narkomanow, ktorzy dorwali sie do gitar?
(nie obrazajac oczywiscie tych ludzi bo ich nie znam, przykladowo pisze)
Edycja:
I poszukaj sobie kiedy powstawal hip-hop to wtedy zobaczysz jaki popelniles blad.
Nio masz racje ale tak czy siak wykreował sie jako muzyka i styl obycia w połowie lat 80 a muzyka która graja chłopaki to raczej wywodzi sie od Metalu czyli lata 60-70 wiec tak czy siak byli wczesniej.
A co do Metali naćpanych to raczej jak juz to byli pijani. Nacpani to Popowcy i Techniomaniacy !!
a ja wolę takie klimaty![]()
..or do I really love your brain?
wyslij szybka odpowiedz, idz do zaawansowanych
nobody fuck with the jesus
Esthero... UWIELBIAM!!!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)