+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 35

Temat: zdrowa moda?

she  - Chcesz mieć z nim dzieci she  - Chcesz mieć z nim dzieci she  - Chcesz mieć z nim dzieci she  - Chcesz mieć z nim dzieci she  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar she
    Na DoFo od
    Jan 2007
    Siła Reputacji
    26

Domyślnie zdrowa moda?

Obecnie moda nie propaguje już anorektycznych modelek, odkrytych brzuchów i nerek, opalenizny po solarium.

Obecnie na wielu pokazach nie chodzą już modelki o BMI niższym niż 18 (podobno niektóre pomimo wypicia 2litrów wody nie zakwalifikowały się podczas ważenia)
    Odkryty brzuch także jest już passe a dziewczyny na zdjęciach i pokazach nie są już opalone na skwarki ale często nawet wręcz blade. Zapanowała także moda na minimalny make up: tzw: baby doll skin. Polega on na użyciu minimalnej ilości kosmetyków kolorowych. A jeśli już to lekkich w konsystencji i stonowanych w kolorach. Powstała cała masa kremów rozjaśniających i rozświetlających cerę.

Przy czym zapanowała moda na jaskrawe/żywe kolory, plastik itp.

tak się zastanawiam... obecnie chyba kobieta "modna" nie przyciągałaby zbyt wielu mężczyzn na bladą skórę, zakryty pępek i nie będąca wiecznie na diecie zeby utrzymać upragnioną wagę. Ciągle chyba bardziej podobają nam się szczupłe kobiety a opalenizna(często z solarium) podkręsla ich urodę.

Mi bardzo odpowiada ta moda gdyż z natury nie jestem skłonna ani do diet ani do opalania się - męczy mnie leżenie plackiem i wolę spędzać czas w wodzie więc opalam się tylko tyle co w miedzyczasie. Poza tym kiedyś uważałam, że mam za blade nogi by chodzić w spódniczkach, teraz się tym nie przejmuję bo coraz więcej dziewczyn tak robi.

Obecna moda jest zdrowsza ale czy ładniejsza?

Dodam, że śmieszą mnie takie "damy modne", w warszawie ich cała masa
    złota torebeczka, złote baletki, złoty paseczek, złoty napis na t-shircie.
    Wszystko w pojedynkę wyglądałoby nieźle ale razem tworzy iście kiczowaty obraz.

Najpopularniejsze wątki w tym dziale:

Glosujmy na PO efis  - Chcesz mieć z nim dzieci efis  - Chcesz mieć z nim dzieci efis  - Chcesz mieć z nim dzieci efis  - Chcesz mieć z nim dzieci efis  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar efis
    Na DoFo od
    Jan 2006
    Siła Reputacji
    27

Domyślnie Odp : zdrowa moda?

Może wreszcie powrót do normalności. Dzięki Bogu
    Mężczyznom nadal będą podobać się szczupłe i wysmukłe , ale nie chude i suche.
    Bedą nadal podobać się opalone, a nie spalone. (Z tą bladością to trochę przesada, bo chyba nie będzie promować się trupiego koloru . pewnie chodzi o blady w porównaniu z tym co było dotychczas).
    Bedą nadal podobać się w makijażu a nie jak dotychczas w grubej masce kosmetyków

she  - Chcesz mieć z nim dzieci she  - Chcesz mieć z nim dzieci she  - Chcesz mieć z nim dzieci she  - Chcesz mieć z nim dzieci she  - Chcesz mieć z nim dzieci Avatar she
    Na DoFo od
    Jan 2007
    Siła Reputacji
    26

są też trupio blade :P

- Polka

6b idiota sztetke Świecący przykładem sztetke Świecący przykładem sztetke Świecący przykładem
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    26

moze wreszcie skonczy sie ten wsiowy festyn grubych bab z brzuchem wylewajacym sie z dzinsowych gaci.
    MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ

Na DoFo od
    Jan 2007
    Siła Reputacji
    26

Cytat Napisał sztetke Zobacz post
    moze wreszcie skonczy sie ten wsiowy festyn grubych bab z brzuchem wylewajacym sie z dzinsowych gaci.
    wątpie, bo one są niereformowalne i mają spaczone poczucie estetyki skoro pokazywały "schaby" tyle czasu :> ale fakt, to też jest okropne :P

Love you E. :* sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody Avatar sabinka
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

ja tam nigdy nie malowalam sie w jakies mega jaskrawe kolory, tylko takie beze i braze, no i brzucha na wierzchu poza gimnazjum nie nosilam.

ale fajnie, wychodzi na to ze jestem modna

come il vento k0573k - samo dobro k0573k - samo dobro Avatar k0573k
    Na DoFo od
    Nov 2005
    Siła Reputacji
    25

Cytat Napisał she Zobacz post
    Obecnie moda nie propaguje już anorektycznych modelek, odkrytych brzuchów i nerek, opalenizny po solarium.

Obecnie na wielu pokazach nie chodzą już modelki o BMI niższym niż 18 (podobno niektóre pomimo wypicia 2litrów wody nie zakwalifikowały się podczas ważenia)
    Odkryty brzuch także jest już passe a dziewczyny na zdjęciach i pokazach nie są już opalone na skwarki ale często nawet wręcz blade. Zapanowała także moda na minimalny make up: tzw: baby doll skin. Polega on na użyciu minimalnej ilości kosmetyków kolorowych. A jeśli już to lekkich w konsystencji i stonowanych w kolorach. Powstała cała masa kremów rozjaśniających i rozświetlających cerę.

Przy czym zapanowała moda na jaskrawe/żywe kolory, plastik itp.

tak się zastanawiam... obecnie chyba kobieta "modna" nie przyciągałaby zbyt wielu mężczyzn na bladą skórę, zakryty pępek i nie będąca wiecznie na diecie zeby utrzymać upragnioną wagę. Ciągle chyba bardziej podobają nam się szczupłe kobiety a opalenizna(często z solarium) podkręsla ich urodę.

Mi bardzo odpowiada ta moda gdyż z natury nie jestem skłonna ani do diet ani do opalania się - męczy mnie leżenie plackiem i wolę spędzać czas w wodzie więc opalam się tylko tyle co w miedzyczasie. Poza tym kiedyś uważałam, że mam za blade nogi by chodzić w spódniczkach, teraz się tym nie przejmuję bo coraz więcej dziewczyn tak robi.

Obecna moda jest zdrowsza ale czy ładniejsza?

Dodam, że śmieszą mnie takie "damy modne", w warszawie ich cała masa
    złota torebeczka, złote baletki, złoty paseczek, złoty napis na t-shircie.
    Wszystko w pojedynkę wyglądałoby nieźle ale razem tworzy iście kiczowaty obraz.
    jak bardziej interesowalem sie moda to slyszalem ze torebke kupuje sie do butow wiec nie wiem czemu wedlug ciebie te 2 elementy mialyby wystepowac w innych kolorach.

ŚMIERĆ CZERWONEJ DEMOKRACJI!
    NIECH JAK NAJPRĘDZEJ KONA!

Na DoFo od
    Jan 2007
    Siła Reputacji
    26

ja ogólnie rzadko sie maluje bo ja śpioch i nie chce mi się z łóżka wczesniej wychodzić
    kostek, a no temu, że złoto to specyficzny kolor i jeśli nie chce się wyglądać jak B.A z drużyny A to lepiej się tak nie nosić.
    poza tym buty i torba jeszcze jak Cie widzę ale buty, torba, pasek i napis na t-shircie to chyba drobne przegiecie, prawda?

6b idiota sztetke Świecący przykładem sztetke Świecący przykładem sztetke Świecący przykładem
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    26

Cytat Napisał she Zobacz post
    wątpie, bo one są niereformowalne i mają spaczone poczucie estetyki skoro pokazywały "schaby" tyle czasu :> ale fakt, to też jest okropne :P
    pare lat temu jakos tego widac nie bylo.jakos to sie maskowalo,a teraz bezkrytycznie ubieraja sie tak,ze rzygac sie chce.
    to przez ta reklame dove .
    MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ

Love you E. :* sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody sabinka Laureat pokojowej nagrody Avatar sabinka
    Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

Cytat Napisał k0573k Zobacz post
    jak bardziej interesowalem sie moda to slyszalem ze torebke kupuje sie do butow wiec nie wiem czemu wedlug ciebie te 2 elementy mialyby wystepowac w innych kolorach.
    juz dawno sie nie nosi butow pod kolor torebki

Nyd livet,mens du har det ! Selena Laureat pokojowej nagrody Selena Laureat pokojowej nagrody Selena Laureat pokojowej nagrody Selena Laureat pokojowej nagrody
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    26

nie nosilo
    gdyby podazac za tego rocznym wiosennym i letnim trendem,to nawet dodatki powinny byc koloru butow i torebki

6b idiota mineczka Laureat pokojowej nagrody mineczka Laureat pokojowej nagrody mineczka Laureat pokojowej nagrody mineczka Laureat pokojowej nagrody Avatar mineczka
    Na DoFo od
    Nov 2005
    Siła Reputacji
    29

A najlepiej w kolorze czerwonym

Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

Cytat Napisał Selena Zobacz post
    nie nosilo
    gdyby podazac za tego rocznym wiosennym i letnim trendem,to nawet dodatki powinny byc koloru butow i torebki
    teraz to mi glupio
    za kare Ci napisze: tegorocznym !

Nyd livet,mens du har det ! Selena Laureat pokojowej nagrody Selena Laureat pokojowej nagrody Selena Laureat pokojowej nagrody Selena Laureat pokojowej nagrody
    Na DoFo od
    Sep 2005
    Siła Reputacji
    26

Cytat Napisał sabinka Zobacz post
    teraz to mi glupio
    za kare Ci napisze: tegorocznym !
    zla kobieta jestes

Na DoFo od
    Oct 2005
    Siła Reputacji
    33

a pewnie

+ Odpowiedz na ten temat

Thread Information

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)