a wtedy bedziesz mogl sobie bojkotowac i bojkotowac... fiu fiu
dzięki za pomysła- ale będę miał kino fiu, fiu...
portia: Poisonous Orphan-Reaping Townsfolk-Injuring Abomination or Paramour Offering Rapturous, Thrilling, Intense Affection
a wtedy bedziesz mogl sobie bojkotowac i bojkotowac... fiu fiu
papla, lcd jeszcze działa?![]()
oczywiscie ze dziala, i to lepiej niz sie spodziewalem. pokazywali wczoraj takich dwoch meneli co kupili sobie plazme...
Nadszedl czas zeby zaczac sie wstydzic
A niby w imię czego?Co to za metoda?Dlaczego ja mam ponosić konsekwencje tego że ktoś jest źle wychowany?
[qu
Mam w dupie reputację.
A niby w imię czego?Co to za metoda?Dlaczego ja mam ponosić konsekwencje tego że ktoś jest źle wychowany?
sprzataczka jedna schowała kiedys na zapleczu,dla siebie,bo jak była dostawa to wszystkie plasmy poszły w pół godziny, a menele nie kupili,tylko jak napisalem-ukradli, bo dzien wczesniej pili ze sprzataczka, a ta głupia sie wygadała, a w tym dniu nie bylo sprzataczki, bo ja nocny straznik bił od kilku dni,poniewaz nie chciała mu zdradzic,gdzie ma plasme
bil, faktycznie, bil dlatego, ze wziela plazme a nie lcd, a poza tym, schowala na zapleczu i probowala sprzedac, ale nikt nie chcial kupic. A co do tych plazm, co poszly w pol godziny po dostawie, to faktycznie, prawda najswietsza. jedna, ta najlepsza, pracowala przez 27 minut, czyli okolo 10 minut dluzej niz inne, ale potem tez poszla spowrotem do producenta jako reklamacja.
a ja kupie sobie takitylko jeszcze nie wiem za co
![]()
http://www.nowetrendy.pl/index.php/news/id/2288
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
jakto za co? za niewinnosc!
Mam nadzieje ze do slusznej decyzji zachecila Cie historia pani sprzataczki i pana nocnego stroza, dwoch meneli i klamcow z salonu panasonica
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)