Kupilem sobie w koncu LCD telewizorek
46"
ciezkie bydle, ale wyglada super*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Kupilem sobie w koncu LCD telewizorek
46"
ciezkie bydle, ale wyglada super*******************************
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
Nadszedl czas zeby zaczac sie wstydzic
A niby w imię czego?Co to za metoda?Dlaczego ja mam ponosić konsekwencje tego że ktoś jest źle wychowany?
lece na ciebie![]()
nieźle
jakieś fotki, parametry etc. ?
czuje sie gorszy![]()
http://dobreforum.pl.myminicity.com/ klikac raz dziennie!
no chyba dobry jest
ale napocilem sie skladajac gobo to niby ostroznie, jak z jajeczkiem.. tylko ze jakby jajko trzaslo to bym sie az tak nie martwil
Hotpoint, 46", HDMI, robiony w takim kraju co sie nazywa PRC.. chyba Polska Rzeczpospolita Catolicka
A niby w imię czego?Co to za metoda?Dlaczego ja mam ponosić konsekwencje tego że ktoś jest źle wychowany?
portia: Poisonous Orphan-Reaping Townsfolk-Injuring Abomination or Paramour Offering Rapturous, Thrilling, Intense Affection
wahałem sie czy lcd..czy plasma, gosciu w salonie panasonica powiedział,że jak większy niż 37 cali to zdecydowanie plasma
bo panasonic nie potrafi zrobic LCD wiekszego niz 37"
bo im kiepskie wychodza![]()
wielki :>to masz już kino domowe ;>
Nigdy nie dyskutuj z debilem! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pobije doświadczeniem.
E tam zaraz kino - kakaboo a nie kino
Jak donosi IDG, w zeszłym tygodniu, inżynierowie z laboratoriów Science and Technical Research firmy NHK (Nippon Hoso Kyokai) przedstawili technologię Super Hi-Vision zdolną wyświetlać obraz o rozdzielczości 7680x4320. Przy tej rozdziałce obraz tworzony jest z ponad 33 milionów pikseli. Oznacza to szesnastokrotny wzrost rozdzielczości w stosunku do obrazu 1080p. Aby lepiej zrozumieć jak duża różnica leży pomiędzy współczesnym obrazem HD a Super Hi-Vision, wyobraźmy sobie, że obraz Super Hi-Vision możemy uzyskać poprzez złączenie ze sobą 16 obrazów w najwyższej jakości HDTV. Dla porównania, obraz 1080p ma sześciokrotnie wyższą rozdzielczość niż standardowy obraz telewizyjny.
W przeciwieństwie do obecnych kamer HD, które niedawno trafiły w ręce użytkowników, czujniki kamer Super Hi-Vision nie są jeszcze w stanie rejestrować obrazu w pełnym kolorze. Najnowszy prototyp sensora Super Hi-Vision jest monochromatyczny, ale aby kamera mogła rejestrować pełną ich gamę, NHK planuje wykorzystać trzy czujniki, każdy odpowiedzialny za jeden z podstawowych kolorów. Prototyp jest również super szybki. Wystarczy dodać, że jest w stanie nagrywać 4000 klatek na sekundę.
NHK pracuje także nad poprawieniem dźwięku, tak aby stanowił godne dopełnienie super obrazu. Podczas gdy współczesne najlepsze i najbardziej zaawansowane systemy kina domowego są w stanie zaoferować dźwięk o standardzie 7.1, zestaw audio wchodzący w skład Super Hi-Vision zapewnia standard 22.2.
Papla masz miejsce na 24 głośniki?
portia: Poisonous Orphan-Reaping Townsfolk-Injuring Abomination or Paramour Offering Rapturous, Thrilling, Intense Affection
jak bedziesz mial ten telewizor, to glosniki dostaniesz ode mnie gratis
podnieciłem się - zaczynam zbierać butelki
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)