czasem daje ciala![]()
http://dobreforum.pl.myminicity.com/ klikac raz dziennie!
Nie jestem goralka w kopalni tez nigdy nie pracowalam -nic nie mam do goralow ,slazaków ,poznaniakow ,warszawiakow ,romów.czarnoskórych,skośnookich.....ludzi którzy wyjechali z polski za chlebem czy tez z innych powodów...... -oceniam ludzi po ich zachowaniu a nie po tym ze ktoś mi powiedział lub przeczytałam o pewnej grupie ludzi w gazecie lub internecie-nie poddaje sie presji -po prostu mam zdanie o pojedyńczym człowieku za jego czyn a nie za to ze ktoś z jego rodziny lub ktoś z jego rasy zrobił coś nie tak-każdy człowiek jest inny i każdy odpowiada za swoje czyny -niektórzy nigdy tego nie zrozumieją wiec dalsza rozmowa nie ma sensu-tym bardziej ze jest to temat o herbacie
kupilem se ibryk zeliwny (1,5 kilo wazy),fajna rzecz jak ktos traktuje powaznie herbate.
tp takie porownanie do nieludzkiego doktora (tam o spirytusie bylo i powadze rzeczy)
MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ
---------------------------------------
sztetke, ostatnio przy okazji zakupu białej herbaty pani mi cos takiego prezentowała - fajny sprzet
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)