dobre - kara śmierci obroną życia nienarodzonego, b.dobretakie... polskie ?
Żona Giertycha chce karać aborcję dożywociem
Barbara Giertych uważa, że za aborcję powinno się skazywać na dożywocie
Barbara Giertych uważa, że za aborcję powinno się skazywać na dożywocie /MWMedia
Zabójstwo dziecka nienarodzonego powinno być karane dożywociem, jak zabójstwo dorosłego - mówi w rozmowie z "Wprost" Barbara Giertych.
- Jestem przeciwna jakiejkolwiek ustawie antyaborcyjnej. Kodeks karny każe za morderstwo. Nie można tworzyć odrębnego prawa dla nienarodzonych dzieci - tłumaczy. To kolejna publiczna deklaracja żony wicepremiera Romana Giertycha. Wcześniej głośnym echem odbił się wystosowany przez nią do marszałka Sejmu list popierający zapisanie w konstytucji ochrony życia od momentu poczęcia.
W rozmowie z "Wprost" Barbara Giertych domaga się też, by policja i prokuratura walczyła z działającym obecnie podziemiem aborcyjnym. - Skoro CBŚ ściga łapówkarzy, dlaczego nie ma ścigać morderców nienarodzonych dzieci? Choćby przez stosowanie policyjnej prowokacji - postuluje Barbara Giertych.
czytaj dalej
Żona wicepremiera twierdzi, że jest feministką. - Szkoda, że to hasło przywłaszczyły lewackie anarchistki - mówi. I krytykuje sytuację kobiet w Polsce. - Nie są rozwiązane nawet takie drobiazgi jak godny poród. Sama doświadczyłam depresji poporodowej i bardzo brakowało mi pomocy psychologa, o której u nas nawet nikt nie myśli - ujawnia Barbara Giertych.
ona jest feministka![]()
![]()
ja mysle ze ona jeszcze z tej depresji nie wyszla![]()
![]()
a moze dozywocie to za malo - moze kara smierci przez palenie na stosie?![]()
Najpopularniejsze wątki w tym dziale:
[SIGPIC][/SIGPIC]
faktycznie pierd*** az glowa boli.
Poza tym czemu zony politykow wpierdalaja sie (tu trzeba uzyc niestety takich slow) do polityki? Moze zaraz ich ciotki i dzieci zaczna wydzierac mordy i zbierac podpisy?
W ogole to ja jutro se jakis apel do marszalka sejmu pierdolne, bo moj wujek byl soltysem...
http://dobreforum.pl.myminicity.com/ klikac raz dziennie!
Chodz zgadzam sie moralnie z pomyslem to dla mnie to wydaje sie strasznie glupie tylko z powodu podatkow! Trzymanie takich morderczych bab by bylo bardzo drogie.
Jakby powiedzieli wprost, sztral w tyl glowy z procy kamieniem to bylo by o.k i poparl bym 100%.
Alternatywą dla demokracji jest normalność.
Janusz Korwin - Mikke
pojebało ich z tą aborcją.
owszem osobiście jestem przeciwna aborcji "bo tak będzie wygodniej, bo nie chcę mieć teraz dzieci" ale dopuszczam przypadki, w których aborcja "jest wskazana".
a ta giertychowa i inne jej podobne niech pierdolnie się w łeb
..or do I really love your brain?
są 3 wypadki kiedy kobieta prawnie moze dokonać aborcji, poczęcie przez gwałt, ciąża zagrazajaca zyciu matki i duże wady rozwojowe/genetyczne płodu.
Uważam, że są to jedyne przypadki w których aborcja powinna byc legalna. i zgadzam sie z wypowiedzia Justy.
niestety, wiemy, że PRL stawia życie dziecka ponad życie matki - albowiem nawet jeśli ciąża ma zagrazać jej zyciu - ma urodzić i koniec.
bezsens.
;\
Nigdy nie dyskutuj z debilem! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pobije doświadczeniem.
hehehehehhee ;D no wiem
LPR oczywiscie![]()
Nigdy nie dyskutuj z debilem! Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pobije doświadczeniem.
Ciekawe Co By Giertych Powiedzial Jakby Mu Sajmon Z Kolegami Zone Zgwalcil.wychowalby Pewnie Malego Czarnego Adolfa I Bylby Najszczesliwszym Tatkiem Na Swiecie
MIESZKAM W POKOJU Z PALMĄ
Nie nabijać mnie się tu z Romusia...![]()
Bo przyjadą Fińczycy
http://www.tvn24.pl/2045875,28378,0,1,1,wideo.html
" Wystarczy jedna szczęśliwa myśl aby pofrunąć "
cytat z Piotrusia Pana
nie przyjda, bo nie znajda na mapie Wolski
o to juz sie kacza dupa postarala
Nadszedl czas zeby zaczac sie wstydzic
A niby w imię czego?Co to za metoda?Dlaczego ja mam ponosić konsekwencje tego że ktoś jest źle wychowany?
ona myslala ze to witaminy jak jej podawal![]()
![]()
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
śmierć za śmierć to nie jest rozwiązanie- jak to peja w latach 90-tych rapowałgiertychy są pojebane maxymalnie itu nie ma co się rozwodzić szczególnie na ich chorobami psychicznymi. ja tam jestem za aborcją i uważam ze kobieta ma prawo decydowac czy chce urodzic czy nie.
Che confusione, sarà perché ti amo
è un emozione, che cresce piano piano
stringimi forte e stammi più vicino
se ci sto bene, sarà perché ti amo.
Io canto al ritmo del dolce tuo respiro
è primavera, sarà perché ti amo
cade una stella, ma dimmi dove siamo
che te ne frega, sarà perché ti amo.
e vola vola si sa, sempre più in alto si va
e vola vola con me, il mondo è matto perché
e se l'amore non c'è
basta una sola canzone, per far confusione
fuori e dentro di te.
alkohol osłabia twoje zęby!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)